Interní a diabetologická ordinace

Komenského 49, Hořovice 26801

• Pan doktor je príma a je pohodář,A že chodí do práce až v 10 hodin? Jděte se ale někdy podívat,kdy se chudák dostane domů-taky kolem 18.hodiny.A denně těch otravnejch lidí, co se choděj do čekárny akorát vykecat.Sestrám se vůbec nedivím.Kdyby si nedržely odstup, tak jim lidi vlezou až na hlavu.

• MUDr.Jan Skopeček je určitě dobrý lékař.Pokud si není jistý o způsobu léčby pacienta,neváhá a doporučí jej k ošetření odbornému lékaři.
    Zdravotní sestra p.Palková, a provádí příjem pacientů a ošetření(např.infuse)profesionálním způsobem a ke starším lidem má vstřícný a pozorný přístup.

• V

vzdělaný, vstřícný, ohleduplný, asertivní odborník profesionál

• Vynikající lékař s lidským přístupem, odborník. Děkuji mu za vyléčení mého muže.Všem doporučuji.Jedna sestra už se vyměnila, je jako sluníčko. Doufám,že jí neotráví názory protivných pacientů. Stáří nikdo nezastaví.Moje maminka taky byla sestra a moc dobře vím,jak je to s tím nošením něčeho panům doktorům.Jestli si někdo myslí, že dostane něco víc neř ostatní, tak ať si to myslí, když je mu při tom líp. Ono to tak ale není.A u tohodle lékaře určitě ne.

Je zajímavé číst všechna ta hodnocení. Jen nevím,jestli se tady hodnotí lékař nebo sestry!Řekl někdo z pisatelů něco o tom, jak se sestry chovají nahlas?! Řekl to lékaři nebo přímo jim?! Zkusil někdo jít někam jinam?!Mají všichni možnost srovnání?!Chodím do té ordinace řadu let a vůbec ne ze zvyku. Několikrát jsem se stěhovala a mám možnost srovnání.Lékaře mohu jen doporučit, vždy jsem se ráda vrátila. Čekat budete skoro všude. Možná by to lépe zorganizovat šlo, ale jsou naléhavé případy a ty mají všude přednost.

Chtěla bych reagovat na hodnocení z 25.9. Nechápu, jak pacienti mohou posuzovat, jaký má doktor přehled? Když tomu přeci tolik rozumíte, proč se neléčíte sám? Myslím, že pokud má pacient nějaké pochybnosti o zvolené léčbě, pan doktor to s ním probere, se spoustou preparátů má dlouholetou praxi. Pan doktor se samozřejmě účastní všelijakých vzdělávacíh kongresů, což pacient nejspíše neví.

• z odborného hlediska nemohu pana doktora posuzovat snad dobré.Ale co se týká toho strašného čekání v čekárně hrůza snad by jsi to měl pan doktor lépe s organizovat a do práce by měl chodit také dříve.Co se týče sester ty by se měly nad sebou zamyslet a trochu na sobě zapracovat a být vůči pacientům více vstřícné pokud by jsem měl hodnotit známkou dal by jsem dvě mínus.

• Udivilo mě, jaké nepříjemné sestřičky tam pan doktor má, zřejmě je jejích práce vůbec nebaví. Pan doktor skutečně vyšetřuje "od pohledu" od stolu. Do práce chodí nejdříve v devět, spíše v deset hodin. Při "vyšetřování" pacienta ještě stihle vyřídít několik telefonů, při komunikaci s pacientem píše do PC ještě vyšetření předchozího pacienta. Duchem je mimo. Nikomu nedoporučuji.

Jsem s tímto lékařem velice spokojená.Po prvním vyšetření zjistil co mám za nemoc,co jiný lékař nezjistil za několik let.

• Dlouhe cekani je dost neprofesialni pristup, dale to ze se nepodiva ani do oci pacienta a jeho "čurbes" v kancelari ja take odstrašující.