MUDr. Jan Musil

Ordinace stomatologa

Táborská 126, Bernartice

I
Umístění: Ordinace stomatologa

Pana doktora můžu všem jen doporučit. Jezdím k němu od dětství, nyní již i se svými dětmi.
Vždy byl citlivý ke mně i k mým dětem. Má lidský a chápavý přístup.

Umístění: Ordinace stomatologa porcelánové korunky

Náš pan doktor je naše zlatíčko něco jako domácí lékař chodím tam leta a nyní i se synem (8), vždy je velice příjemný, milý a vstřícný, je jemný, citlivý, opatrný snaží se, aby nic nebolelo na děti je velice vlídný opravuje zoubky i ty malinké dětské a netrhá je zbytečně nerad někomu ubližuje a nepůsobí bolest, když to není krajně nezbytné, dospělím, ale i dětem pečlivě vysvětlí co jim bude v pusinkách dělat, aby se nebáli,ale přesto je velice precizní a důkladný nikdy nic nezanedbá.Co se týče protéz a nástavby je laciný oproti jiným zlatokopům z Milevska, zuby vypadají naprosto přirozeně a sedí naprosto přesně na skus dává si opravdu záležet, protože je to naprosto lidský člověk a dokáže se do lidí vcítit lepšího lékaře jsem nikdy a nikde jinde nepodkala a mohu říct, že i můj malej syn k němu chodí rád a nebojí se ho.Všem moc a moc doporučuji a nic jiného než chválu napsat nemohu.Samozřejmě nemohu opomenout zdůraznit, že i jeho asistentka je člověkem na svém místě a nezbývá než vřele poděkovat.Děkujeme za vzornou péči a velmi lidský přístup!!!!

S panem doktorem jsme s manželem moc spokojeni, všem doporučuji. Lepšího stomatologa opravdu neznáme.

Pan adoktora vřele doporučuji, chodím k němu od dětských let a nyní i dojíždím, stojí to za to, super přístup i k malým dětem.

velmi ohleduplný, vstřícný lékař

Přesně,ač jsem na škole v Táboře,tak radší přijdu o několik hodin a zajedu k němu než k někomu jinímu

Neměnila bych, raději dojedu 50 km, než k jinému zubnímu lékaři.

Velmi ochotný a šikovný.

C

Pan doktor Jan Musil je super.Lepšího zubaře neznám,všem vřele doporučuji.