Tyršova 1320, Vsetín
Nazory
pacient
Velmi hodná lékařka i sestřička. A hlavně léčí. Velmi se mi ulevilo díky jejich péči. SUPER
Helena
vice jak 10let se lecim se silnou alergii - po presethovani jsem hledala noveho alergologa. Na zaklade dobrych referenci jsem se prihlasila k Mudr Krupkové. Prvni navsteva - v poradku, udelaly se testy a vstupni vysetreni. Druha navsteva - servani na 3 doby jak si muzu dovolit jist prasky, psane mym obvodnim lekarem pri potizich a zcela fungujici na dany problem. Treti navsteva - protoze mi aktualne napsala leky na alergii ma plicarka - nemusim k Mudr Krupkove chodit - staci 1x rocne. Alergik pravidelne konzumujici prasky pochopi. Zajimavy postup ....
G
guest
Nevím o nikom, kdo by odešel z této ordinace bez alergie. Typický případ paní doktorky, která vám udělá všechno možné i nemožné, hlavně aby se penízky sypaly... to vše samozřejmě k vaší spokojenosti. Co takhle zkusit ubrat injekcí, léků a vyšetření tam, kde to není potřeba?
Jsem šťastná,že se dozvídám od paní MUDr Křupkové,že mé dlouholeté vyčerpávající zdrav.problémy se dočkaly konečně správné diagnozy a konečně se mohu správně léčit.Zjištěna respirační a potravinová alergie.Lékařka mě překvapivě celou poctivě vyšetřila,což se mě nedostalo v jiných odb.amb. Proto ji moc a moc děkuji za poctivý přístup,klidné a slušné jednání,za celkové vyšetření,děkuji i sestřičce,z ordinace vyzařuje klid a pohoda i když se"dveře netrhnou".Prostě,sehraný tým.Děkuji.
Chodím k paní doktorce už 15 let a jsem velmi spokojená. Mám alergii potravinovou i inhalační a konečně je mám pod kontrolou.
Paní doktorka má příkladný vztah k pacientům a paradoxně mi ani u ní nevadí zaplatit 30 Kč, které jinak odsuzuji. Je vždy milá,ochotná a k pacientovi vstřícná. Jaká je paní doktorka - takovou má i sestřičku.
Jsem velmi spokojená s paní doktorkou i se sestřičkou, obě jsou velmi ochotné a vstřícné, jen ty poplatky za injekce by se mohly zrušit :-)Když tam někdo chodí každý týden,tak se mu to docela prodraží...
Ochotná pomoci kdykoli, v případě problémů či akutní situace "oštří" i bez objednání.
Doporučuji. Velice vstřícná a ochotná paní doktorka i sestřička.
pacient
Velmi ochotná a vstřícná(paní doktorka i sestřička), umí poradit a hlavně umí léčit.