PhDr. Iva Filoušová, Ph.D.

Psycholog Více

Hrušovany u Brna 1 adresa

Psychologická ambulance

Jiřího z Poděbrad 140, Hrušovany u Brna 664-62

Paní doktorce ušla dost závažná diagnóza, kterou jsem dostal "pojmenovanou" až teď, ačkoliv symptomy trvají už přes x let a vždy mi hodně omezovali život. Kdybych na to přišel dřív a byla nastolena cílená léčba zavčas, možná bych nebyl tam, kde teď jsem...
    Po několika terapiích mně přišlo že paní doktorka do terapií nevkládá to co by bylo potřeba a jakoby nebyla na sezení plně přítomna. Snad ostatní nemají podobné zkušenosti

• Psychologická ambulance Jiný  •

• S

Já chodím k paní doktorce už 20 let ,jsem velice spokojená,moc mi pomáhá se vším co potřebuji rozebrat. Upřímná, milá,ráda se směje a určitě mě vždy pochopila a pomohla. Doufám,že tu bude ještě moooc dlouho. Nechci si zvykat na jiného lékaře, lékařku Přeji mnoho spokojených pacientů

• Psychologická ambulance Jiný  •

• Na rozdíl od minule jsem dnes nezapomněl ohodnotit. Takže NEJLEPŠÍ!!!!!

Otto Zehnal

• Paní doktorka je skvělá psycholožka, dobrý člověk a krásná žena. Empatická, nechodí kolem horké kaše a jde vždy k jádru věci. Poradí, podpoří a pomůže. Mám na ní jen ty nejlepší vzpomínky. Mohu všem návštěvu její ordinace DOPORUČIT!!!!!!!!!

Otto Zehnal

• Empatická, srozumitelná, přímočará, žádný kecy kolem, mně maximálně vyhovuje, perfektní!
    L.

• Je to naprosto perfektní doktorka, mám ji ráda já i muj syn, kterému moc pomohla. Doporučuji ji i známým, kteří si ji také chválí, pro nás jednoznačně nejlepší, prostě jednička !!

• Paní doktorka je naprosto skvělá, empatická a velmi upřímná, na nic si nehraje a přitom je fakt úžasný člověk a výborný profesionál.
    Jsem rád, že jsem k ní mohl docházet, moc mi pomohla.

• Díky této skvělé a navíc krásné ženě už 13 let neberu tvrdé drogy.
    Martin Šibřina

• Paní doktorka mi vždy moc pomohla, vděčím jí za mnohé, nad vším, o čem mluvím, přemýšlí a není povrchní, dokáže si vzpomenout na věci, o kterých jsem mluvila dříve a díky tomu si toho dokáži spoustu pospojovat a uvažovat tak, jak dříve ne. Paní doktorko, jste skvělá!

• Tak to první hodnocení moc nechápu?! Pro mně je paní doktorka synonymem vysoké profesionality, poskytuje mi jasné komentáře a provází jimi mé osobní i výchovné "poklesky", které se postupně, i díky jejímu působení, mění spíše v jednání, které mé okolí hodnotí pozitivně. Vděčím jí za mnohé, vysoce oceňuji její empatii a intuici. Paní doktorka je přímá a to se možná někomu nemusí líbit, ale ten, kdo chce opravdu najít odpovědi na své otázky a udělat v životě změnu, je u paní doktorky Filoušové na správném místě. Děkuji za vše, co dostávám.