č.d. 501, Komárov 26762
B
bacilkoval
Pana doktora nedoporučuji. Ve svých 25 letech se mi najednou objevila vodnatá rýma, pšíkání atd. po půl roce, kdy se tento stav zhoršoval, jsem navštívila pana doktora Horáčka a poprosila ho, zda by mne mohl poslat na vyšetření k alergologovi. Pan doktor to odmítl, že tohle nedělá, že mně bude léčit sám. Naštěstí mne můj budoucí alergolog vzal bez doporučení a byla mi samozřejmě zjištěna alergie na prach atd. dostala jsem prášky na alergii a problém okamžitě vyřešen.
Nikdy mi nevyšetřil štítnou žlázu ač jsem si stěžovala na různé problémy a nehledě na to, že celá moje rodina se léčila se štítnou žlázou u pana doktora Horáčka. Poprosila jsem tedy svojí gynekoložku, zda by mi mohla udělat testy a ejhle byl mi zjištěn autoimunitní zánět štítné žlázy. Opravdu nevím k čemu pan doktor Horáček je, když potřebujete poslat k odborníkovi, tak vás nepošle a když mu necháte důvěru v tom, že je to doktor a že k němu chodí zbytek vaší rodity a on by tedy měl vědět, jak vás léčit nebo jakým nemocem předcházet, tak nakonec zjistíte, že na to kašle. Když jsem ho navštívila opět po čtyřech letech a řekla mu, že mezitím, co jsme se neviděli mi zjistili alergie,štítnou žlázu, atopický ekzém atd., tak si to zapsal do počítače a změřil mi tlak to bylo vše, řekla jsem mu tedy ať mně ještě naočkuje tetanus, protože ani to by neudělal. Prostě člověk se u něj musí léčit sám. Tento pan ,,doktor´´ je podle mého dobrý akorát pro ty, kteří potřebují napsat neschopenku a to je tak vše.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jiří
jsem s panem doktorem moc spokojený
Martina
Bohužel se musím přidat k negativnímu hodnocení pana doktora. V okolí příliš dobrou pověst nemá a sama jsem se přesvědčila na vlastní kůži...léky píše, jak ho zrovna napadne a pak to tak vypadá. Je sice milý a vcelku i vtipný, ale bohužel lékař to dobrý není. Dalším příkladem je babička, kterou léčil ibalginama na Ischias a přitom měla uskříplou míchu mezi obratlema...Myslím si, že tento pan doktor má jediné "štěstí" že je na vesnici takže k němu vždycky lidé chodit budou, jelikož nemaji na vybranou...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem spokojená s panem doktorem. Vždy ochotný,milý a zkušený.• • •
Mirka
Jsem vždy spokojená. Není co bych mohla vytknout.
jana
Já jsem moc spokojená, mně vždycky pomohl. A zachránil nám babičku. Fakt si nemůžu stěžovat na přístup.
Z
Zaječov
Moc špatné.
nechápu, jak lékař, co celý život píše Brudeny a Ibalginy na všechno, nepozná cukrovku ani nedoporučí odborníka starému člověku co je evidentně nemocný..
Takový člověk se svým přístupem myslím nemá v ordinaci co dělat.
Neochota, dlouhé čekání, i když objedná, čas nedodrží ani v rámci nějaké tolerance.
Nedoporučuji tohoto lékaře.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní