Pod Holým vrchem 349, Česká Lípa 47001
pani doktorka je vyborna je to zena na svem miste hodne mi pomohla rada ji navstevuji miluse
Paní doktorka Stehlíková je nejen velmi sympatická, vstřícná a chápavá, ale zároveň je také odborníkem na slovo vzatým, velmi svědomitá a rozhodně nic nepodcení. Při sebemenší nejasnosti raději požaduje další vyšetření, na které Vám okamžitě dá žádanku. Mohu ji jedině doporučit. V její ordinaci je velice příjemná atmosféra, umí naslouchat a odborné znalosti jsou špičkové. Sestřička Ilonka je milá a s paní doktorkou tvoří úžasně sehraný tým, a obě Vám pomohou vyšetření nádherně zvládnout --- no přiznejme si , kdo není nervózní.... pacientka z CL -
Paní doktorka je jedna z nejlepších,rozumí svému oboru a hlavně lidem. Jsem s ní velice spokojená a určitě bych neměnila.Kéž by takových lékařů bylo víc!
Skvělá lidsky i profesně
pani doktorka je vynikající,má zájem o pacienty a jejich léčení.Je málo takových lékařu.....milan D.
Pavlína
Paní doktorka je vstřícná a milá. S její péčí jsem maximálně spokojená. Po mnoha letech mne vrátila do aktivního života.
Paní doktorka je skvělá a lékařka na svém místě.Má velmi dobrý přístup k pacientům.
marcela
velmi vyborna lekarka jsem sni velice spokojena
darča
je to skvělá lékařka s příjemným vystupováním a svému oboru rozumí dokonale
Libor Koudelka
Paní doktorka Stehlíková je vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Libor Koudelka