MUDr. Helena Pospíchalová

Zubař · Více

Opařany 1 adresa

Praktický zubní lékař

č.d. 59, Opařany 39161

Za mě má paní doktorka Pospichalova ve všem pet hvězdiček, nemám k její práci jedinou výtku.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• A

Pani doktorka je skvělá ! Dcery 3 a 5 let se vubec nebojí. Pani doktorka je hodna vse vysvětli. Vždy ma dobrou náladu. Dekujeme za péči

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• E

vynikající, precizní, ochotná, stále v dobré náladě a usměvavá a to nejen ona, ale i sestřička. Po velmi špatných zkušenostech s dětskými stomatologi v Táboře se u ní moje děti zubaře přestali bát a dodnes k ní chodí beze strachu a rády. Kéž by takových skvělých doktorů bylo více. Pět hvězdiček v hodnocení je pro ní stejně pořád málo, zasloužila bych jich alespoň milion :)

• Výborná paní zubařka, vždy má dobrou náladu, po odborné stránce jsme maximálně spokojeni, chodíme k ní již celá rodina. Velmi milý přístup k dětem.

• Skvělá a nejlepší zubařka pod sluncem. moc jí děkujeme za bezvadnou a precizní péči.

• C

Výborná paní doktorka.

• B

Velká spokojenost celé naší rodiny.

Naše paní doktorka nemá široko daleko konkurenci. Velmi precizní, ochotná.

Výborná zubařka co víc dodat.

Bezvadná zubní lékařka ochotná ,hodná jak k dětem tak k dospělím.Super jednání.