MUDr. Hana Skalická

Zubař Více

Šitbořice 1 adresa

Zubní lékařka

Divácká 583, Šitbořice 69176

Nejlepsi zubarka, u ktere jsem kdy byl. Chodil jsem do Klobouk, do Hustopec a pani doktorku Skalickou bych ani nahodou nemenil. Je to zkusena doktorka, pracuje setrne, bezbolestne, pred potencionalnim neprijemnym zasahem vas upozorni. Nemuzu vynachvalit.

• Lepší průměr. Taková ,,zlatá střední cesta". Jen čekání je na dlouho.

• k paní doktorce chodím na ošetření pravidelně,přístup i provedené ošetření hodnotím dobře.

• S paní doktorkou jsem spokojen a mehodlám ji měnit.

• Příjemná, ochotná a pečlivá zubní lékařka, ale kde proboha vzala tu nepříjemnou a chronicky nasr..ou a veledůležitou sestru? Jestli se sestře práce s pacienty nelíbí, ať jde doplňovat zboží do samoobsluhy, tam nemusí s nikým komunikovat a její chronická nasr...st nebude konečně obtěžovat pacienty.

• K pacientům se chová slušně, bezkonfliktní, mám jen dobré zkušenosti.

• Výborná a pečlivá lékařka, výborně s pacientem komunikuje.S postupem zákroku průběžně informuje co bude dělat, prostě fantastický kontakt s pacientem. Celkový dojem ale kazí nepříjemná, neochotná a neustále špatně naladěná zubní sestra.

• Mám s touto lékařkou převážně dobré zkušenosti.

• Zatím nejlepší zubařka, u které jsem kdy byla. Pracuje opravdu pečlivě a šetrně. Je velice lidská a milá.

• Výborná zubní lékařka s citlivým přístupem k pacientům.