nám. Svobody 822, Jeseník 79001
I
I.K.
Dobrý den. Chci moc pochválit paní doktorku a poděkovat za trpělivou péči o mé děti. Velmi pečlivá a hodná paní doktorka a když se mému synovi udělalo v čekárně nevolno, i přesto, že měla hodně práce, mu moc pomohla a uklidnila. Moje děti k ní velmi rády chodí a vůbec se nebojí. Opravdu mockrát děkuji.
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •
E
Eliška Fajtová
Touto cestou bych chtěla poděkovat paní doktorce, která odpoledne dojela z Jeseníku do Bílého Potoka, protože maminka je nemocná (Alzheimer) a nechodí. Potřebovala ošetřit. Moc si toho vážím a ještě jednou děkuji za pomoc paní doktorce Novákové. Zlatá adventní neděle .
• jiné místo • Jiný •
Host
K paní doktorce mám jedinou vzpomínku z dětství, to takovou, že když mi nasazovali rovnátka, bylo potřeba udělat místo a vytrhnout čtyřky... no a paní doktorka vytrhla trojky. Zaplať pánu bohu, že jsem dávno pryč a jednalo se tenkrát jen o mléčné zuby...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K paní zubařce jsem začla chodit letos se svými syny.Jsem s ní velice spokojená.Neděsí naše děti,jako je to u některých našich zubařek zvykem.Je velice milá a moje děti se už konečně nebojí chodit k zubaři.Je to odborník na svém místě.
dana
Po zkušenostech s několika lékaři, můžu říct, že jsem objevila lékařku, která je milá, vstřícná a umí naslouchat. Dříve jsem se zubařů velice bála, dnes již ne. Zbavila jsem se strachu před každým vyšetřením. Vím, že mě čeká kvalitní a pečlivá péče, v pěkném prostředí.
pacient
Profesně výborná
Petr
Velice dobrá lékařka, mohu jen doporučit.
```• • •