Farní 3, Jihlava 58601
Vrchlického 57, Jihlava 58601
Jaroslav Pech
Především sestra by si měla zopakovat lékařský kodex nebo se zamyslet nad tím, proč tuto profesi vůbec dělá.
Arogantní, pohrdavá, neochotná zkušenost, kterou nehodlám opakovat a rozhodně o této ordinaci nemohu mluvit pozitivně, natož slušně!
Nikdy více!!!• Oční ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
ironpump
Hodnotím velmi slabě. Velmi podrobně jsem popsal svůj problém, vyšetření na všech přístrojích v ordinaci - výsledek žádný. Léčba jako vždy u všech lékařů stejná - opthalmo-framykoin nebo maxitroll. Navíc šíleně dlouhé čekání s ignorací pořadí lidí. Totální nespokojenost.
adam
Nehodnotím paní doktorku, ani jsem se k ní nedostala.Moje hodnocení se týká její zdravotní sestry.Je to velice arogantní a nepříjemná osoba, která by vůbec neměla pracovat s lidmi.Přístupem a chováním této setry jsem velice znechucena.Rozhodně by se měla nad sebou zamyslet!!!!!!
host
Pohrdavá, arogantní osoba. Příště i pro akutní ošetření dítěte (jako v tomto případě) pojedu radši přes půl Jihlavy jinam... :(
velice milá paní doktorka
Vždy příjemně naladěna,velmi ochotná a spolehlivá lékařka.Doporučuji všem.
super lékařka, chodím k ní téměř dvacet let a maximální spojenost
Š
Štícha
Od potřeby mých prvních brýlý jsem pacientem pani doktorky. Je milá, příjemná k pacientům, je pro mě i moji manželku jednička ve svém oboru.
E
Eva
Ještě ve svých 27 letech na ní s láskou vzpomínám, kterak mě několikrát vytáhla hrobníkovi z lopaty :)Nikdy jsem se díky ní nebála bílých plášťů :)
Marta Salátová
Je laskavá, poctivě pacienta prohlédne a věcně poradí, jsem s ní moc spokojena.