MUDr. Hana Jelínková

Praktický lékař · Více

Město Albrechtice 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

ČSA 4, Město Albrechtice 79395

• Lékařka na svém místě, vřele doporučuji.

• Doktorka je neschopná, nepozná ani mononukleózu se kterou jsem k ní přišla. Dokonce mě opakovaně poslala domů s tím že mi nic není a léčila mi chřipku.
    Neudělala ani odběr, krve, který nakonec udělal jiný lékař a konstatoval přechození mononukleozy. Bylo toho více, chodím již k jinému lékaři. K paní doktorce nemám důvěru.

• Výborná lékařka se schopností zvláštního nadání a citu včas odhlit onemocnění,rychle diagnostikovat a hlavně účinně léčit,je-li to v její moci.
    za toto jí patří můj neskonalý dík

PN

• Schopná lékařka,postupující dle aktuálních trendů medicíny a cílem benefitu terapie a vyšetření pro své pacienty!
    Tímto jí velmi děkuji
    PN

• Neustále se vzdělávající praktická lékařka,aby mohlá poskytnout svým pacientům tu nejlepší možnou rerapii,dle současných trendů medicíny.
    Lékařka na svém místě,doporučuji

A.M.

• Neustále se vzdělávající p.doktorka,rozšiřujísí si zvé znalosti dle aktuálních trendů medicíny,aby poskytla svým pacientům to nejlepší,co je možné ze současných trendů a novinek nabídnout v terapii.
    Velmi ji obdivuji a děkuji za mnohé
    P.N.

• p.doktorka velmi pomohla naší rodině při závažné nemoci našeho blízkého,
    má velmi dobrý vztah k pacientům a své povolání vykonává velmi dobře,
    dík patří i ochotné a usměvavé sestřičce,mohu všem nemocným doporučit

• velmi milá,ochotná a vstřícná p.doktorka s profesionálním i lidským přístupen k pacientovi,sestřička rovněž usměvavá,obětavá-doporučuji všem,co potřebují pomoci

• Lékařka na svém místě. Profesionálka na vysoké úrovni se zájmem o své pacienty, mnoholetými zkušenostmi a lidským přístupem ke každému. Léčí řadu let celou naši rodinu a jsme jí za mnohé vděčni!Poděkování patří také sympatické a obětavé sestřičce.

• Vůbec nemohu souhlasit se zmňovanými hodnoceními,jsou neobjektivní a hlavně nepravdivá.MUDr.Jelínková je velmi obětavou lékařkou,ochotnou pomoci svým pacientům,výbornou diagnostičkou!!!
    Každý by se měl sám nad sebou zamyslet,zda hodnotí její odborné kvality,které bez pochyby má!!!!Či pouze svůj vztek a zašť plynoucí mnohdy z neoprávněně požadovaných PN atd...,kterými lidé u nás řeší svou sociální situaci či pouze nechuť pracovat!