MUDr. František Kříž

Zubař Více

Police 1 adresa

Praktický zubní lékař

č.d. 149, Police 67534

• Pamatuji si pana doktora ještě před cca 20 lety, kdy hodně pil a táhlo to z něj i na zubařském křesle. Zuby vrtal na jeden zátah (bez přestávky) bez ohledu na bolest. Díky němu jsem si vypěstovala fobii na zubní lékaře, které jsem se dosud zcela nezbavila.
    V současné době pan doktor již nepije, je příjemný, ač stále poměrně drastický. Doporučit ho mohu snad jen silnějším povahám - ideálně mužům, kterým nevadí zubní zákrok protrpět.
    Co mu ale nemohu upřít, je to, že plomby dělá opravdu kvalitní, nikdy nevypadnou a i jiní lékaři jeho práci vždy poznají.

• Já jsem s panem doktorem spokojená, pokaždé mi s bolestí zubů pomohl. Někdo je zkrátka citlivka a nedovede ocenit u zubaře sílu...není nic horšího než když vám slabá doktorka trhá hodinu zub.

• Velmi prijemny a schopny.

• Velmi vstřícný a příjemný lékař.

NEj :)

• Moc dobrý zubař,přístup příjemný,sestřička milá.Doporučuji

• Před 10-ti lety mi dal zuby dohoromady a od té doby mi na ně nemusel nikdo ani máknout.

....skvělý člověk, skvělý lékař ! Poctivě a vždy s úsměvem se stará o celou naši rodinu přes 30 let = vždy na 105%. Děkuji !!!!

• JSEM VELMI SPOKOJENÁ TO JE JEDEN Z MÁLA DOKRORŮ, CO SE VÁM NA PLNO VĚNUJE A VŽDYCKY MĚ PŘIJÍMÁ S USMĚVEM TO SAMÉ JEHO SESTŘIČKA A JSEM RÁDA, ŽE JSEM NA NĚHO NARAZILA I KDYŽ TO MÁM DALEKO!