Mírová 171, Obrnice 43521
Martin N.
Profesional.A to,ze se nesmeje,tak to me nevadi.Jeho poker face je znamkou profesionality a soustredeni na pacienta.Proste zadne zbytecne srandicky okolo,me to vyhovuje.Sestra je bajecna,vstricna,ochotna.Skvele se doplnuji.
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
Ludmila Svobodová
U svého lékaře jsem již od svých studentských let, kdy mezitím fungoval i dorostový lékař. Ale stále se dál, už asi 25 let, držím svého lékaře. Jsem spokojená s jeho péčí a ikdyž se tváří jako pokerový hráč, umí se i usmát .... Jistě vím, že mne nezanedbává a pokud mám potíže, léčí ! Já jsem spokojená a držím palce panu doktorovi, ať je dál tak fit a může dál tu pro nás fungovat.
Mlej Miroslav
Vždy vstřícný a ochotný pomoci pacientovi.Mlej Miroslav
Knížková
Chodím k MUDr.Krčmářovi už od jeho začátků v Obrnicích a semnou skoro celá rodina,vážím si ho za jeho vstřícný
přístup k pacientovi a tím myslím svého taínka,když onemocněl rakovinou a pan doktor k němu docházel kdykoliv bylo potřeba!! Proto nechápu některé komentáře......... MUDr. F.Krčmář je výborný praktycký lékař,mě i mé rodině
vždy ochotně jako dobrý lékař pomohl a snažil se nic nezanedbat!!! Růžena Knížková.• • •
a.d.
Tragedie, to je opravdu podnikatel a ne lékař,
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
malá
nejleší,neochotnější,perfektní pan doktor
Dobrý lékař.
jsem spokjená a vždy vyjde vstříc
```• • •
Dobrý podnikatel