MUDr. Eva Kasalická

Samostatná ordinace PL pro dospělé

Ke Kolečku 50, Křivoklát 27023

• I

Iva

Přistěhovali jsme se z okr.Kladno a kvůli vzdálenosti jsem přešla sem. Absolutně jsem nečekala tak perfektní přístup, prostě nádhera! Manžel okamžitě přešel také. Paní doktorka zvládá hlavně spoustu vyřizování po telefonu a člověk nemusí zbytečně dlít v čekárně kvůli prkotině, to je jedna z mnoha věcí samozřejmě! Naprostá spokojenost a paní doktorce přeji hodně hodně zdraví a pevné nervy v "této" pitomé době.

• Samostatná ordinace PL pro dospělé Jiný  •

Krystod

Nejlepší doktorka jakou sem kdy poznal.Je milá,profesiální a
    vždy vše správně diagnostikuje.I když je to praktický lékař pro
    dospělé,ošetří i moje děti.I přesto jak je dokonalá je i rychlá.
    Nikdy tam nečekáme déle jak deset minut, a to i když
    je plná čekárna.V případě nutnosti přijede i k nám domů.
    Je velice ochotná a příjemná i sestřička.Mohu jen a jen
    doporučit.

• Pacient

vstřícná a chápající, znalá, korektní

• Pacient

Paní doktorka je moc příjemná a milá- hlavně lidská.Profesionál a rozmí své práci, kterou bere jako poslání. Všem doporučuji a přeju jí vše nej :)

• Pacient

Máme to štěstí, a to celá rodina, že se svěřujeme do péče paní doktorky s naprostou důvěrou. Je kdykoliv ochotna pomoci a udělat mnohem více než by musela.

Michal Škarpa

Velmi ochotná vstřícná,když člověk potřebuje poradit ráda poradí.Umí naslouchat lidem a řeší s nimi jejich starosti.Mohu jen poděkovat že tu taková doktorka je.

Paterová Mirka

Paní doktorka je výborná, pečlivá a spolehlivá.

• R

Rudolf

obětavá, ochotná, připravená vždy pomoci i mimo pracovní dobu a u pacienta doma

• H

honza

Výborné zkušenost. Příjemná, pečlivá, ochotná. Není problém jí zavolat třeba i o víkendu, přijede, pomůže.

MiLu

S paní doktorkou nemám dobré zkušenosti, již jsem u jiného lékaře, tak mohu srovnat.