č.d. 78, Horní Maršov 54226
č.d. 326, Mladé Buky 54223
Dagmar
Bohužel ve vší úctě ke stáří, paní doktorku evidentně už práce nebaví a nenaplňuje, možná by stála za to úvaha o odchodu do důchodu... Když Vám dítě řekne "maminko, ta paní doktorka je už hodně vyhořelá" a když s druhým dítětem přijdete na kontrolu po prodělaném covidu s tím že je jen unavená a paní doktorka si ji ani neposlechne, ani nepošle na rozbor krve a řekne že teenageři jsou unavení všichni, že je to normální... Tak za mě tohle není ani základní slušnost, natož lékařská profesionalita...
• Sam. ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
sack.of.goatees
Výborná a velmi ochotná paní doktorka. Chodila jsem k ní já a oba moji sourozenci, teď ji navštěvuji i se svým synem a vždy nám poskytla velmi odbornou a laskavou péči. Sestřička je také velice milá, takže za nás všechny naprostá spokojenost.
Paní doktorka je skvělá, jak odborně, tak lidsky. Umí poradit, není pro ní problém poskytnout radu i po telefonu i mimo pracovní dobu - v 9 večer. Je ochotná a obě mé děti k ní chodí rády. Sestřička je moc milá, pamatuje si všechny podrobnosti o dětech. Nikdy bych neměnila!
Paní "doktorka"..toho nepozná víc,mě například řekla že mám velmi závažnou chorobu,načež z toho byla normální alergie.a o přístupu ani nemluvě,nikdy bych jí dítě nesvěřila.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K paní doktorce Hančilové dojíždíme z Janských Lázní a to ráda. A jak tu někdo NEPODEPSANÝ naznačil, že nebude soudit a pak soudí a nepodepíše se pod svůj názor tak co si o tom myslet. Podle mě je to velmi profesionální doktorka a jsem ráda, že nemusím dojíždět do Svobody n/Ú a to říkám ze svých zkušeností. A pro ty co nechápou proč se podepisuji Svobodová, protože se tak jmenuji a děti jsou Čožíkovi. Svobodová
K paní doktorce Hančilové dojíždíme Janských Lázní a to ráda. A jak tu pán naznačil, že nechce soudit a pak "soudí a odsoudil". Podle mě je to velmi dobrá doktorka a jsem ráda, že nemusím jezdit do Svobody n/Ú a to říkám ze svých zkušeností. Svobodová
Přístup profesionální.!!!! Zásadně nesouhlsím s tím co tady mnozí psali,aniž by se podepsali....Tlachačová B.
A.F.
Chodím k pání doktorce už čtrnáct let a jsem s ní moc spokojená. Vždy je ochotná a pomohla nám. Sestřička je moc milá a přijemná.
matka
Velmi vypočítavá,zištná,zlá.Nedoporučuji.Po odborné stránce špatná.Neudělá nic co nemusí nebo taky neudělá ani to co by měla.Jak na běžícím pásu...přístup k dětem je velmi nepěkný.Nikdy bych svoje děti u ní nechtěla mít.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
???A je to vůbec lékařka,když nepozná oboustraný zápal plic od nachlazení?Nebudu to tady soudit,ale podle mě to není dobrá dětská lékařka.Jsem rád že už k ní méá žena s dcerou nechodí!!