MUDr. Eva Febrová

Pediatr · Více

Horní Suchá 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Školní 1286, Horní Suchá 73535

Já osobně jsem byla spokojená. Vždy nasadila správnou léčbu, popř. si všímala neobvyklých věcí(např. nepravidelný tlukot srdce).S lidským zdravím, natož s dětma, to není jednoduché ani pro lékaře. Celé dětství jsem neměla problém ani s paní doktorkou, ani s paní sestřičkou. Jen čekání bylo někdy dlouhé.

• Q

Paní doktorka mě ošetřovala po celé období, kdy jsem pařil k dětskému lékaři. Zpětně na ní oceňuji lidský přístup k dětem. Když jsem byl jednou hodně nemocný, tak byla ochotna přijet i vícekrát za mnou domů. Nemohu jí zpětně vytknout žádné závažné problémy.

• T

Vyvolala ve mě dojem že se musím stát doktorkou, abych napravila její chyby. Vždy když jsem k ni přišla mi bylo jasné že i když mam školu do 14 a mam ji 10 metru nemam šanci stihnout ani oběd. Nikdy nepřišla totiž včas a místo toho aby se potom věnovala pacientům,tak jsme měli spíše slyšeli zábavnou konverzaci doktorky se sestřičkou a jejich přípravu kafe. A když jste se konečně dostali na řadu, dostali jste předpis na stoptussin,bez vyšetření, který jste si koneckonců mohli vlastně koupit v lékárně sami. I když musím připustit, že jednu dobu měla oblibu předepisovat antibiotika v takové míře a bez kontraindikace, že mi úplně odrovnala imunitu.Takže pokud nechcete ztrácet čas,nebo nechodit za školu tak nedoporučuji.

• Nikdy jsem neměl problému s léčebnými postupy pí. doktorky. Vždycky byla vstřícná a pomáhala i nad rámec svých povinností

• Špatná lékařka,ehm nevím jestli píši slovo lékařka správně!!!!,opakovaně zanedbala lékařskou pečí mého syna a k dnešnímu dni mu hrozí zánět mozku díky léčebným metodám paní Febrové! Zvažuji s právníky zdali podat stížnost k LK k zavážnému pochybení v její profesi!!!! Momentálně zůstanu v anonymitě.