Ordinace

Jeseník

Výborná paní doktorka, vždycky mi pomohla a je strašně ochotná a hodná.:-)

• S

Je velmi ochotná, milá, vyslechne a poradí.

Velice dobrá lékařka. Kdyby takových bylo více , bylo by lépe. Jsem ráda, že jsem její pacientka. Je to člověk na svém místě, člověk se jí může svěřit za vším a pokud to jde velice ochotně poradí a pomůže. Nejlepší lékařka v Jeseníku.

• I

Paní doktorka je prostě skvělá.Bylo by fajn,kdyby takových doktorů bylo víc.

• S

Paní doktorka je velmi ochotná, trpělivá, vždy vyslechne a snaží se pomoci. Pro staré lidi má pokaždé vlídné slůvko a úsměv, což je v dnešní době jeden ze vzácných léků. Moc si jí vážím a doufám, že ji ta dnešní doba " nepřeválcuje".

• Z

Ma profesionalni pristup, je vyborny odbornice,je mila k pacientum, dovede cloveka dobre diagnostikovat a poslat k dalsim odbornikum, jako obvodni lekarka proste skvela.

• Paní doktorka je andělská bytost, nejlepší hodnocení!!!!!!!!!

• velmi ochotná, příjemná

• Paní doktorka je výborná lékařka, je to profesionál, má znalosti, je pečlivá, snaží se , co nejlépe pomoci, výborně se s ní komunikuje a mám k ní důvěru. Je nejlepší v Jeseníku.

• Z

Výborná diagnostička,perfektní jednání a lidskost.
    Patří určitě k jedněm z nejlepších lekařů v Jeseníku.