MUDr. Eliška Aschenbrennerová

Ortodontista Více

Plzeň 1 adresa

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Paní doktorka je úžasná, a doslova mě zachránila. S mými zuby dokázala zázraky. Vždycky byla milá a vše mi vysvětlovala. Doporučuji! Sestřička je také výborná. Ikdyž se někdy chvíli musí čekat, nikdy mi to nevadilo a rozhodně bych to nebrala jako mínus. Na kvalitní péči mi opravdu nevadí chviličku čekat :)

Paní doktorka i sestřička jsou nejlepší profesionálky s bezvadným přístupem. Vřele doporučuji. :)

Můžu jen a jen chválit :)

Prostě nejlepší! :)

Číslo ověřené

Paní doktorka je opravdu znalá oboru a má vynikající výsledky, což mohu dokumentovat na nejen dceři, ale i na sobě. Má ke každému osobní přístup, je milá a empatická, sestřička velmi příjemné pocity v ordinaci ještě svou povahou umocňuje.

Bez komentáře :)

Reaguji na příspěvek o dlouhé čekací době. Bohužel u paní doktorky je tak doslova ,narváno,,že se vůbec divím,že ten nápor se sestřičkou zvládají.Chodím tam již druhým rokem a vím ,že spousta pacientů přijde v době,kdy nejsou objednaní anebo chodí pozdě.

Paní doktorka je prostě skvělá:) Sestřička jakbysmet. Chodím tak strašně ráda :)

Skvělá lékařka,výborná specialistka s lidským přístupem.Vřele doporučuji!

Velmi příjemná, chodím k ní už pár let a můžu tvrdit, že jsem mimořádně spokojená. Nejen kvůli tomu, že na mě byla vždy milá, ale hlavně kvůli výborným schopnostem...

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den, berete prosim nove pacienty (dcera 17) , jiz po lecbe nasazovaci rovnatka, pote ji pani doktrorka jiz nechtela lecit... dekuji

Dobrý den, v současné době pacienty nebereme. Zkuste to prosím v září.
S pozdravem,
AS-ORTO s.r.o.