MUDr. Dana Trnečková

Křtiny 1 adresa

Praktický lékař pro děti ZS

č.d. 72, Křtiny 67905

• T

S paní doktorkou jsem neměla nikdy žádný problém. K dětem se chová moc hezky, je milá, usměvavá. Vyšetření probíhala k nejvyšší spokojenosti. Paní doktorka je velmi ochotná a snaží se vždy pacientům vycházet vstříc.

• S

Já jsem se synem chodila k paní doktorce od jeho narození do tří měsíců. Musím říct, že paní doktorka byla velice milá a ochotná, ale nebyla jsem spokojená s obsahem kontrol. Při každé kontrole si jen poslechla srdíčko a zkontrolovala hlavičku, syna nevážila, neměřila, nezměřila obvod hlavičky, nedělala zápisy do zdravotního průkazu. Když jsem ji na to upozornila, řekla, že to není potřeba, že se děti měří a váží až do třetího měsíce. Nad tímto přístupen se podivovali i lékaři v dětské nemocnici, kam jsme se synem chodili kvůli vrozné vadě.

• Paní doktorka mě léčila jako malého,pomohla mi jak nejvíc uměla,pokud si nebyla s něčím jistá,vždy hned poslala k odbornému lékaři a nečekala co bude dál,Byl jsem jako miminko hodně nemocný(trpěl jsem krevní chorobou) a trpěl jsem s tím i na ZŠ.Pamatuji si,že se ke mě vždy moc hezky chovala a s odstupem času(neboť jsem už i já rodič) mohu posoudit,že to s dětmi uměla a i nadále,podle referencí od kamarádů umí.Vřele doporučuji.

• S

neznám lepší lékařku,věřím,že mé děti dostávají maximální a nejlepší péči.
    ochotná,odbornice.určitě doporučuji!

• moc hodná paní doktorka z dětma to umí.je příjemná a vždy poradí a pomůže.