Mlýnská 541, Hrušovany nad Jevišovkou 67167
Absolutně skvělý přístup paní doktorky. Kéž bych to samé mohla říci o sesřičce. Ale paní doktorku bych neměnila.
Velmi dobrá lékařka! Neměnila bych a vřele doporučuji.
Paní doktorka je velmi milá , ochotná..Chodíme k ní celá rodina , nikdy žádný problém..
Neměnila bych...
Paní doktorka Kolaříková je úžasná, chodím k ní sama i moje děti. S dětmi ti umí skvěle, můj syn se tam strašně těší, jako lékařka velmi profesionální, vždy poradí, pomůže. Prostě kdybych takových lékařů bylo více, bylo by to jen dobře.
T
Týna
K paní doktorce chodím i s dcerou a jsme maximálně spokojeny.Je prostě profesionálka ve svém oboru.Doporučujeme ji všem, kteří to potřebují.
petr
Paní Dr.Kolaříková je užásná lékařka, poradí vysvětli
má skvělý přístup k pacientům.
Chválím doporučuji 100%• • •
alex
Paní doktorka je skvělá ženská, výborný a lidský přístup k pacientům, dokáže pohladit po duši. Mohu jen doporučit.
Stanley
Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,Vynikající, vynikající,
G
GaMa
Paní doktorka Kolaříková je úžasná. Je výborná lékařka a má skvělý přístup k pacientům i k těm dětským. Její péči mohu vřele doporučit!!!