Nad poštou 91, Velké Heraltice 74775
Vlasta
Paní doktorka je jednoznačně nejlepší zubařka, u jaké jsem dosud byla. Má profesionální a zároveň empatický přístup k pacientům a kromě toho je velmi příjemná a sympatická. Stomatologie ji evidentně baví, je trpělivá a zatím její práci hodnotím jako velmi důslednou. Byli jsme u ní se synem, nechtěl se dát ošetřit, ale paní doktorka mu domluvila a odešli jsme nakonec s úsměvem. Mou zkušenost s paní doktorkou hodnotím na jedničku.
pacient
....po předchozí návštěvě z malým dítětem tuto zubařku nedoporučuji.Já i prcek jsme opouštěli ordinaci šokováni chováním paní Krausové....sotva malý začal brečet, zubařka začala ječet...došlo i na v předešlém komentáři uvedenou facku.Těžko teď budeme malého přemlouvat k další návštěvě zubaře.Pokud máte malé dítě Z DALEKA SE TÉTO ORDINACI VYHNĚTE !!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pacient
Docela dobrý stomatolog, po stránce lidské děs a hrůza (v rodinné výchově, psychologii, případně sociologii by asi propadla). Proto ji doporučuji vyhledávat pouze po stránce profesní. Navíc jako doklady o vybraných financích vydává pacientům jakési lístečky, které prezentuje jako příjmové doklady (i když tomu neodpovídají). Poučte prosím své děti před vstupem do ordinace, aby neprotestovaly a nebyly drzé, jinak mohou zle narazit a odejít s několika pohlavky nebo fackami. Cenově je paní doktorka srovnatelná s ostatními stomatology. Závěrem bych doporučil vzít paní doktorce nějaký dáreček v podobě čokolády, kávy, vína apod. Je pak docela milá a usměvavá (zdravotní pojišťovny asi málo platí...).
Naše nej nej zubařka..dokonce ja posera si obcas necham vrtat bez injekce a to je co rict!!!Chodime cela rodina a jsme spokojeni.
Markéta z Opavy• • •
nejlepsi zubarka co jsem kdy navstivila
K paní doktorce dojíždíme celá rodina a jsme velice spokojeni. Všem doporučuji, je super!!
Miluška z Komárova• • •
Mohu jen vřele doporučit. Skvělý a lidský přístup k pacientům, vysoká odbornost a problémy opravdu řeší, namísto protahování léčby. Absolutní hodnocení patří i sestřičce, která je příkladem toho, co člověk od zdravotní sestry očekává. Díky oběma. Petr B.
Honza Šimunič
Paní doktorka Dagmar, je velmi hodný člověk. Po odborné stránce ji zatím neznám, neb jsem z jiného města, nicméně je to opravdu velmi kvalitní člověk a z toho lze usuzovat, že práci, kterou dělá, dělá zodpovědně. Vážím si jí a přeji jí hodně úspěchů. Honza ze Vsetína
R
Radim
Opravdu cítí s pacientem! doporučuju!
marketa
super