MUDr. Blanka Šaňková

Zubař Více

Vrbno pod Pradědem 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Školní 477, Vrbno pod Pradědem 79326

• Chodila jsem k ní od malička až do teď (16 let) - 2x mi píchla injekci tak, že jsem měla ještě měsíc na tváři modřinu, několika mým kamarádkám vyvrtala špatný zub nebo něco podobného. Dnes jsem byla u jiného zubaře a našel mi 8 kazů, z toho asi 5 pod plobama, které mám od této "skvělé" zubařky. Rozhodně nedoporučuju

Paní zubařka nerozpoznala zkázu mých zubu, rozhodně ji nedoporučuji, špatně mi i zaplombovala jiné zuby. Má staré vybavení ordinace a zastaralé způsoby ošetření, které jen v této době zubum uškodí. K zubařce jsem chodila od dětství pravidelně a přešla k jinému lékaři, který mi skoro všechny plomby přeopravoval. Paní Šaňková mi neodstranila ani zubní kámen a místo toho mi dala vodičku na dásna a zubní kámen se jen zhoršoval. Je na vás jestli k ní půjdete, ale já to nedoporučuji.

Díky této zubařce, kde jsme chodili se školou povinně od dětství mám hrůzu chodit k zubaři a nejsem schopna svůj strach ze zubařů překonat :/

• E

Kolikrát mě překvapuje hodnocení od lidí, kteří nezvládají ani pravidla českého pravopisu. Takový komentář nemá žádnou cenu. Oceňuji ale drzost, kritizovat doktora od člověka, který nezvládl ani základní školu. S paní doktorkou jsem byla vždy spokojená, je citlivá, šetrná a ochotná. Nikdy nebyl žádný problém.

• Výborná

• JE DOBRÁ

• V

pani doktorka je moc hodna a chapava myslim že je mooc dobra zubařka.

• S

Byla mou lékařkou od dětství a musím podotknout, že za tu dobu, co jsem se odstěhovala a vyměnila 5 zubařů. Je opravdu nejlepší a nejpečlivější stomatolog co znám. Nikdy mi plomba nevypadla, chodila jsem k ní beze strachu. Kdybych nebydlela tak daleko za žádnou cenu bych jí nevyměnila