B
Barbora
MUDr. Steckerová je výborná a empatická lékařka, trpělivě se o mě stará při problémech se zánětem a mykózou v dutině ústní.
• jiné místo • Jiný •
Š
Šárka
Velmi milá lékařka i sestřička, cítila jsem se uvnitř příjemně. Vyšetření citlivé, navrhnutý způsob léčby. Už jsem byla po několikáté a vždy v pořádku. Kéž by vás bylo takových více.
• jiné místo • Jiný •
F
FK
Paní doktorka mě léčí(la) s epiglotitidou a dopadlo to dobře, ikdyž je to hnusná nemoc a vrací se mi. Mám navržené, snad trvalé, operativní řešení.
Paní doktorka je velmi pečlivá, raději udělá vyšetření navíc, aby se vše podchytilo. Je milá, ochotná, šikovná s nástroji a šaramatní. Stále se vzdělává. Má výborně vybavenou ordinaci. Co víc si přát. Znám pracovně většinu ORL lékařů v ČR a jí jsem si vybral, protože je taková, jaká je. Je milá k dětem ikdyž je to těžké ve chvíli kdy se dítě s maminkou rozhysterčí ještě před vstupem do ordinace.
Takže za mě jednoznačně doporučuji.• jiné místo • Jiný •
Adam
s paní doktorkou jsem byl velmi spokojen. Profesionální přístup, rychle objednání bez dlouhého čekání. Určitě v případě nouze opět zavítám právě k paní doktorce.
• jiné místo • vyšetření uší / otoskopie •
Renata H.
K paní doktorce chodí léta celá naše rodina. Děti jí milují, chtěly by k ní chodit se vším, pediatr nás díky tomu neviděl několik let. :-)
Je milá, fundovaná, velmi jemná a citlivá při ošetření.
Poprvé jsme u ní byli před lety během služby na pohotovosti ve FNKV a pak jsme našli její soukromou praxi. Za nás určitě pět hvězdiček a vřelé doporučení.• • •
Byla jsem s 8 měsíční dcerou u paní doktorky s bílým výtokem z levého ucha při měsíc trvající rýmě. Nejdřív prohlédla pravé - to bylo v pořádku. U levého vzala pinzetu aby odstranila bílý cucek, který jí překážel ve výhledu. Po jeho vytažení mi s ním zašermovala před očima s tím, že to je vata. Byla jsem dost udivená kde by se tam vzala. Je to už moje druhé dítě a čištění uší provádím velmi sporadicky. Ale asi 2 dny před prohlídkou jsem uši dceři čistila, dětským " uchošťourem " - zdály se mi špinavé. Pokládala jsem za nepravděpodobné že by se tam vata uvolnila. Po té dceři 2x vypláchly ucho. S tím ať jí pořádně držím že se jí zavírá ucho. Znovu se podívala a řekla "a konečně se nám tady něco vyronilo". Ucho vyčistila. Nakonec řekla že to zánět není ale že tam stále něco je a že tam pořádně nevidí. A poslala mě domů s borovou vodou ať 4x denně proplachuji a za 3 dny na kontrolu. Že se to vyplaví. Dcera se mi zdála druhý den o něco horší. Nevrlá, 37,5 , nepovídala si ale nějaké dramatické řevy ani teploty stále neměla. I tak jsme s manželem jeli na pohotovost do FNKV, kde prohlíželi nejdříve pravé ucho - bylo již prasklé a ranka zatažená. Píchli ho a odsály. Levé také v zánětu také píchání... Dr konstatovala, že to má malá i v očích. Dala nám Augmentin sirup a 3% peroxid vodíku na výplachy.
Když bych měla shrnout zážitek z dceřiného vyšetření u paní doktorky Gebauerové - byla necitlivá, i ke starší dceři, která tam s námi byla tak i ke mě, která jsem neměla zkušenost z orl. A pokud se v uchu něco vyroní a není to zánět? U 8 měsíčního dítěte po měsíc trvající rýmě? Z návštěvy nemám dobrý pocit. Rozhodně budu pro děti hledat jiného lékaře.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní