MUDr. Anna Kubinová

Praktický lékař Více

Píšť 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Hurecká 59, Píšť 74718

• Neosobní přístup, nechuť naslouchat problémům pacienta. Zbytečné kladení překážek tam, kde to opravdu není potřeba (predepsání léků, napsání sanitky, napsání doporučení ke specialistovi....).

• Shrnutí: Hrozná. Je strašně pomalá, neumí naslouchat a pochopit problém pacienta. Neumí latinské názvy, tzn. nechápe diagnózu určenou odborným lékařem, atd.

• E

Nejhorší lékařka... Diagnozu si u ní dělám sama, když sem přišla s papírem z pohotovosti, že se mi vrací heliobakter, místo kombinace trojantibiotik mi napsala tabletky na odřihování. Je pomalá a strašně ráda se vykecává...

• V

Velice špatný lékař,nevěří pacinetovi,když říká,že ho něco bolí,neprověří skutečnsti.Tvrdí že je to tukového původu a že pacientka zbytečně chodí po dokterech a nakonec je to rakovina v posledním stádiu.Neochotná psát sanitky a potřeby pro staré lidi.Je pomalá a vypsání posudku na pacienta jí trvá strašně dlouho.

• Podle mého velmi dobrý odborný lekář je paní MUDr. Kubinová Anna. Mohu jedině doporučit!!!

Nemám s ní špatnou zkušenost,pokud potřebuju odborného lékaře tak nedělá žádné problémy a pošle mě kde potřebuji,dá se s ní rozumně domluvit,jsem s ní spokojená.