MUDr. Anna Filipenská

Bobrová 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 309, Bobrová

• H

Je to skvělá lékařka, velice mi pomohla vždy kdež jsem měla zdravotní problémy. A mnoha lidem v mém okolí. Je mi líto negativní reakce zde na portálu, to si bude muset ale autor srovnat se svým svědomím.

Je naprosto k ničemu. Dokud po ní člověk nic nepotřebuje tak je milá až to hezké není ale jak už se jedná o těžký případ nemoci, kdy musí pořád vypisovat žádanky a předpisy, tak už tak milá není. Vymlouvá se na nějaké imaginární limity a nic nenapíše. Pokud člověk chce péči hodnou 21. století tak rychle pryč od ní!!!

• V

Horšího lékaře jsem zatím nezaznamenal. Pomalá, užvaněná, zmatená. Navíc, předepisuje léky v gesci farmaceutického háčku, jak jsme zjistili v okamžiku, kdy nám lékárnice nabídla alternativní, prakticky totožný lék, jehož doplatek byl o 60% levnější. Jednalo se o jednorázovou úsporu v řádu stovek korun. Mimochodem, jakýkoliv předpis, který jsme potřebovali, zmastila. Od popletení léku, jejich počtu, velikosti inkont. plen apod. Tak to dopadá, když se přesluhuje dekáda...

• Je naprosto skvělá.

jsem rád, že ji máme. Vše vyřeší v čas a neváhá odeslat člověka k odbornikovi když je to nutné. Vím o čem mluvím. Navíc málokdo ví, že je to bývala primařka hematologie a má atestaci nejen z všeobecnho lékařství ale taky z interny a z hematologie. Zlatej člověk.

No podle mě je to zlatej člověk, myslím, že za neschopenku jste každej rád a tady ji pomlouváte, když na ní nechcete bejt, tak ji ukončete a táhněte do práce :) No a s těma drbama... mi řekněte, kdo v jejím věku nedrbe, i vy my tu drbáme bez jejího vědomí, tak ji nechte a starejte se všicí o sebe.

Nejlepsi lekar jakeho si v Bobrove zaslouzi, kdyz vsem psala neschopenky, aby nemuseli makat, tak se jim to hodilo.

• R

Velmi dobrá a zkušená lékařka,myslím ,že s úrovní její práce se dá jen málokdo porovnat.