Mgr. Andrea Havlíčková

Psycholog, Psychoterapeut Více

Karlovy Vary 2 adresa

Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na FF Univerzity Palackého v Olomouci. Po ukončení studia jsem pracovala několik let v Praze na Dopravně vzdělávacím institutu (výběrová řízení, posuzování psychické způsobilosti různých profesí zaměstnanců i uchazečů o zaměstnání u Českých drah). Následně jsem přesídlila do Karlových Varů, kde již řadu let pracuji jako psycholožka ve Středisku výchovné péče, práce s dětmi je moje srdeční záležitostí. Okrajově jsem také působila v organizaci Res Vitae (Poradna pro manželství, rodinu a mezilidské vztahy). Psychologické a terapeutické služby rovněž poskytuji v soukromé praxi (individuální a rodinná terapie). V rámci soukromé praxe také probíhají arteterapeutické a muzikoterapeutické programy, nabízíme i individuální muzikoterapii, po domluvě jsme schopni vytvořit například program pro rodiče s dětmi či pro tým zaměstnanců v rámci psychohygieny, apod., více informací naleznete na našich webových stránkách (www.psychoterapiekv.cz).

Další vzdělávání:
• Dvouletý psycho - spirituální sebezkušenostní výcvik Hledat – Najít – Pustit (Dr. Jitka Vodňanská)
• Kurz Test stromu (PhDr. Zdeněk Altman)
• Kurz Test ruky (PhDr. Zdeněk Altman)
• WISC III. (PhDr. Dana Krejčířová)
• Cyklus arteterapeutických seminářů (Gracent, v.o.s., Jednoletý cyklus na sebe navazujících seminářů zaměřených na arteterapeutické techniky a zážitkovou práci s akreditací MŠMT ČR.)
• Arteterapie pro speciální pedagogy a psychology (PhDr. Zdeněk Zicha, Kreatos o.s.)
• Psychoterapeutický výcvik v integrované rodinné terapii (700 hodin, Dr. Jitka Vodňanská, Mgr.Zdeněk Macek, Institut Petra Boše, vzdělávací institut Anima z. o., výcvik je schválen jako součást kvalifikační průpravy pro výkon psychoterapie ve zdravotnictví)
• Psychické trauma (MUDr. Petr Pöthe)
• Svalová progresivní relaxace (PhDr. Jan Soukup, Ph.D.)
  • dětská psychologie

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí
Centrum psychoterapeutických služeb
Lidická 64, Karlovy Vary

Arteterapie

Arteterapie, relaxace (cena dle počtu hodin)

Individuální psychoterapie +9 Více

Relaxace

Od 250 Kč

Rodinná psychoterapie

Jak fungují ceny?

Umístění: Středisko výchovné péče psychologické vyšetření dětí

Velice talentovaná, příjemná, klidná, profesionální a nad věcí, takto bych charakteristikovala paní Havlíčkovou. Člověk se srdcem na pravém místě, který se snaží nacházet cestu i v té nejhlubší tmě. Velmi doporučuji.

Paní Havlíčkovou mohu jen doporučit.Její práce je velmi profesionální.Je velmi milá a empatická. Arteterapeutický kurz spojený s muzikoterapii byl pro všechny velkým přínosem.

Z

Zúčastnila jsem se arteterapeutického víkendu, jehož cílem bylo sebepoznávání. Paní Havlíčková vedla skupinu profesionálně a působila velmi mile a klidně. Vše měla pečlivě připravené, bylo to velice zajímavé. Cítila jsem se s ní velmi příjemně. Doporučuji