Jiráskovo nám. 184, Dolní Bukovsko 37365
pocient
Pan doktor je ochotný, má přehled, jeho diagnozy jsou správné, vždy mi dobře vysvětlil proč a jaké léky mi dává a pomohl mi. Já ho můžu jen doporučit.
X
XXXX
jen by jsem chtěl reagovat na nějaké odkazy:u pana doktora je snad na prvním místě stavba a přestavba jeho domu.O odpolední ordinaci nemluvím,každý praktický lékař má aspon jednou týdně otevřeno do 17hodin,aby mohli přijít i dojíždějící pacienti či lidé v dnešní době,aby si nemuseli brát propustku z práce.I paní zubařka má odpolední,což je u ní výborné!U pana doktora se asi těžko něco už změní!!!• • •
laco déči
Nejoblíbenější odborný posudek pana doktora zní: "Nekuř a zhubni". Zvlášť komicky to působí u člověka o váze cca 75 kilo po těžkém úrazu ruky!
Sestřičce tu všichni říkají "paní doktor XXX". Nejenže vystavuje neschopenky, je schopná vám klíďo brďo vystavit i recept. (Na co studovat dalších pět let na vysoké, naše sestří to zvládne i se střední)! No a trocha té pokory by jí fakt neuškodila, chování má spíš jak hospodská!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Neochota léčit, nezájem o pacienta nejhorší zkušenost s obvodním lékařem. Nejlepší je nenavštěvovat
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Skvělý lékař, vždy dobře poradí a je s ním sranda. :)
Dr. Nemoc
Na naše nemoci odpovídá to mám taky je to docela sranda když vám nic neni.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Aleš Novák
Vážený Já, ač se to zdá laicky nepřesvědčivé, jsou hodiny na věži dostačující k ORIENTAČNÍMU vyloučení závažnější krátkozrakosti či jiné poruchy vidění, například pro amatérské řízení motorového vozidla. Mají jednu výhodu - nelze se je naučit dopředu nazpaměť jako optotypy v ordinaci.
Podrobné vyšetření poruch vidění provádí na objednání oční specialista. Doporučení praktického lékaře není nutné.
Já
Na dotaz, že špatně vidím, se mě zeptal, zda vidím hodiny na kostele. Co k tomu dodat.
Jen zírám z předešlích názorů.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hubený františek.
JMÉNO MÉ JE FRANT. HUBENÝ.NEDÁ MI TO ABYCH SE NEZMÍNIL K PRÁCI LÉKAŘE V DOLNÍM BUKOVSKU PANA ALEŠE NOVÁKA A JEHO "PRAVÉ RUKY " ZDRAVOTNÍ SESTRY PANÍ RENÁTY.POSLEDNÍ TÝDEN V ČERVNU T.R./2008/ JSEM MĚL ZDRAVOTNÍ POTÍŽE S LEVOU LEDVINOU. NAVŠTÍVIL JSEM ORDINACI MUDR NOVÁKA KTERÉMU JSEM SE SVĚŘIL SE SVÝMI POTÍŽEMI.NEŽ JSEM SE STAČIL NĚKOLIKRÁT NADECHNOUT TAK JSEM V RUCE DRŽEL NĚKOLIK OBJEDNÁVEK NA SPECIELNÍ VYŠETŘENÍ. JASNÝ ZHOUBNÝ NÁDOR.VYŠETŘENÍ TRVALA TÝDEN.PO TÝDNU MI LEDVINU ODOPEROVALI V ČESKOBUDĚJOVICKÉ NEMOCNICI. JSEM PŘESVĚDČEN ŽE TATO DVOJICE SVÝMI RYCHLÝMI ROZHODNUTÍMI MI ZACHRÁNILA ŽIVOT. A ZA TO JIM OBĚMA DÍK. FR. HUBENÝ HORNÍ BUKOVSKO 22 EMAIL herodes@waran.cz
B
bumlik
Velice dobrý lékař , když něco neví tak vás pošle za odborníkem a neskouší vás léčit sám.