MUDr. Vladimír Šibor

Vladimír Šibor
Chirurgická ambulance

Wolkerova 503, Brandýs nad Labem 25001

• H

Navštívila jsem pana doktora s problémem s prstem na noze. Mám na něm krevní podlitinu a velmi mne bolí při dotyku. Pan doktor byl velmi strohý a řekl mi, abych se obrátila na cévního lékaře. Když jsem mu řekla, že jsem u něho již byla a krevní oběh mám v pořádku, stále trval na tom, že se nejedná o chirurgický problém. Zcela zoufalá jsem další den zkontaktovala chirurgickou ordinaci v brandýské nemocnici. Velice milý pan doktor mne poslal na RTG a zjistilo se, že mám zlomený poslední článek prstu. Nevím, proč to neudělal MUDr. Šibor, když má RTG také k dispozici.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

Do této ordinace jezdím s dětmi, když mají nějaký úraz (naštěstí ne příliš často) a vždy jsem se setkala se skvělým přístupem. Oba lékaři komunikují přímo s dítětem, kterému podrobně předem vysvětlí, co se bude dít, jsou trpěliví, podporující, zvládnou i dítě s obrovským strachem. Takhle by přístup k dětem měl vypadat.

• V

Výborný přístup, příjemný pan doktor i sestry. Šla jsem velmi rychle na řadu, v čekárně výborný systém s načtením průkazu pojišťovny. Je super taky někdy potkat lékaře, který není nepříjemný a vyhořelý.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

• Vynikající odborník s empatickým přístupem k pacientovi. Poradí, vysvětlí a hlavně vyřeší problémy až do úplného doléčení.
    Věra Mayerová

• Chirurgická ambulance Poraněná noha  •

• Profesionál na svém míste.Užasný prátelský prístup a vysvetlení všeho,co pacienta zajímá.Mužu jen doporučit

• Pan Doktor. Naslouchá, umí poradit a zajímá se o pacienta.

Profesionální přístup - vše vám podrobně vysvětlí a prokonzultuje s vámi svůj postup. A jinak velice přátelský a sympatický :-)

vinikající lékař

• je super

• Výborný lékař, přátelský k pacientům, vysvětlí a poradí.
    Doporučuji všem!
    JK