Petr Fousek
Ordinace specialisty - alergologie

Žufanova 1113, Praha 16300

• Š

Pan doktor mě zachránil - akutní otok krku, obličeje, kopřivka, bolest, svědění - vše, co si lze představit. Týden před tím jsem skončila na urgentu v Motole, po 3 hodinách mě "někdo vyšetřil", dal injekci a prášky + recept na léky s příplatkem. Druhá alergická reakce po pár dnech a malé dítě za zády (které nepotáhnu na 3hod. do čekárny) - zkusila jsem pana Dr. , vzal mě okamžitě, podal mi ruku, uklidnil, vysvětlil možné příčiny, skvělá a superlaskavá sestřička mi dala injekci a k tomu jsem dostala konečně fuknční léky. Pan Dr. si mě rovnou vzal pro křídla, aby zjistil příčinu alergie - a to je přesně to, co už se moc v dnešní době neřeší. Jsem nadšená z přístupu pana Dr. i sestřičky a jsem nesmírně vděčná, že mi pomáhají se vrátit k dítěti plně funkční a v pořádku. Díky za takovéto lékaře s lidským a pozitivním přístupem. Moc doporučuji!

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

Rychlé objednání, příjemná komunikace, celkově super pocit při odchodu z ordinace

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

Pana doktora jsem vybrala pro dceru na základě hodnocení a musím říct, že i to co je tu napsáno je málo. V dnešní době neuvěřitelné. Pan doktor nás pustil dál i po ordinačních hodinách, abychom se u sestry objednaly. V den návštěvy jsme šly naprosto na čas, pan doktor se nám představil, podal nám ruku, byl hrozně milý a opravdu se zajímal o to, co nás trápí. Více zatím hodnotit nemůžu, ale musím říct, že jsme odcházely s dobrým pocitem i náladou :-)

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

Pan doktor je naprosto úžasný! Pečlivě si vám vyslechne, má skutečný zájem o pacienta, je velmi milý, zdvořilý a empatický. Vždy vám vyjde vstříc, udělá veškerá možná vyšetření. Sestřička milá, vždy bere přesně na hodinu objednání atd. Jen samá pozitiva, chodím k němu už řadu let a vždy je snad ještě milejší a ochotnější, klobouk dolů !!!!! Jeden z nejlepších lékařů, se kterým jsem se setkala.

• E

Jsem dlouholetá pacientka pana doktora a vždycky jsem byla maximálně spokojená jak s jeho léčbou, tak i s přístupem k pacientovi (to platí i o jeho skvělé sestřičce). Po 8 letech jsem jej opět dnes navštívila - na běžnou kontrolu a mohu potvrdit, že zůstal stále stejný - vynikající odborník a empatický člověk. Jsem ráda, že jsem jeho pacientka.

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

Výborný pan doktor , velice příjemný člověk co se snaží pomoci . Za mě spokojenost . Mohu jen doporučit .

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

Pan doktor vždy velmi ochotný, rychlý. Při posuzování a hledání pomoci - provázání širokých znalostí nejen z alergologie. A absolutorium i sestřičce. Pokaždé jsem velmi spokojena.

• N

K panu doktorovi jsem šla minuly týden. Neuvěřitelný skvělý přístup! Opravdu se snaží problém vyřešit ! Udělal mi hned i potravinářský testy. Skvělý optimismus. Jenom doporučuji!

• Ordinace specialisty - alergologie Jiný  •

• Pana doktora Fouska rozhodně mohu doporučit. Jsem v jeho péči už léta, oceňuji zejména výborný přístup k pacientům.

• Vynikající doktor.