Toužíte po krásném úsměvu a zářivě bílých zubech bez parodontózy (parodontitis) či zubních kazů?
Pak je nezbytné dodržovat principy dentální hygieny, bez kterých je Vaše snaha po dokonalém úsměvu předem prohraná
Navštivte na klinice Exté - Stomatologické centrum Brno specialistku s licencí, Lucie Krupičkovou DiS., které mají bohaté zkušenosti díky tomu, že se zabývá ústní hygienou již řadu let a aplikuje nejmodernější trendy zubní hygieny díky pravidelným odborným školením. Rukami naší specialistky na dentální hygienu prošla v Brně již celá řada spokojených klientů. Proto neváhejte a svěřte se také do našich rukou.
Více informací o naší klinice se dozvíte na interentových stránkách www.exte-brno.cz
Více O mně

• Dentální hygiena

• A

Hezké nové prostory ordinace, přátelský přístup, vše dokonale vysvětlí, tak že i lobotom vše pochopí, poradí, je opatrná a ještě se na Vás usmívá, no co víc si přát. Uvedené recenze mluví za vše. Chodím pravidelně a věřím, že měnit nikdy nebudu.

• Exté - stomatologické centrum Jiný  •

Paní Lucie je nejlepší!! Těším se na každou další návštěvu. Zuby vám krásně vyčistí a ještě vás rozesměje. Můžu jen doporučit.

• F

Paní doktorku velmi doporučuji, vždy odcházím velmi spokojený. Paní doktorka je velmi pečlivá, a odborník na svém místě, je velmi oblíbená, proto se k ní vždy musím objednávat dostatečně dopředu :):)

• Exté - stomatologické centrum Jiný  •

• Dentální hygienistka paní Krupičková byla velice příjemná, milá a profesionální. Ošetření bylo bezbolestné a komunikace výborná. Předem vysvětleno vše, co se bude aplikovat a jak. Dokonce vysvetlila jak o zuby lepe pecovat. Paní Krupičková byla první hygienistkou v Brné, která vyčistila mojí zuby kvalitně a hlavně pečlivě! K této dentální hygienistce určitě půjdu znovu. Vsem doporučuji.

• S návštěvou u paní Krupičkové jsem byla velice spokojená. Zjistila jsem, že dentální hygiena může být bezbolestná a příjemná záležitost. Doporučuji!

• R

Dentální hygiena se slečnou Krupičkovou je opravdu zážitek! Pokaždé se na návštěvu těším, protože slečna Krupičková je skvělá odbornice, velice milá, vtipná a s osobitým smyslem pro humor. Zubní kámen mám díky ní pod kontrolou. Navíc má ordinaci v centru a ve velmi příjemném prostředí. Rozhodně doporučuji návštěvu, odejdete nejen s bezchybným chrupem, ale také s dobrou náladou.

Po dnes absolvované pvní návštěvě u paní Krupičkové jsem byla naprosto spokojena. Vyrazila jsem za ní na základě zde najitých recenzí a byla jsem opravdu nadšena! Velmi milá, usměvavá paní s profesionálním přístupem, bezvadně odvedenou prací a vše naprosto bezbolestné! Můžu jen doporučit :) Taktéž se těším na další návštěvu :)

• Slečna/paní Krupičková byla skvělá!! Vše proběhlo bez problému, v klidu a naprosto bezbolestně.
    Jsem nadšena a za půl roku přijdu určitě znovu :). Můžu jen doporučit!

• Maximální spokojenost! Paní Krupičková je velmi příjemná, ochotná a profesinální. Doporučuji a za půl roku se opět těším.

• Perfektní práce paní Krupičkové, jsem totálně nadšená. Moje zuby prokoukly :) Dostala jsem doporučení jak si zoubky čistit (samozřejmě jsem to dělala špatně)....