• Všeobecný praktický lékař

Pavel Homolka
REHA-PRAKTIK s.r.o., PL a RHC

Šmilovského 640, Nýrsko 340 22

• H

Skvělý lékař. Když mi bylo opravdu zle, obešla jsem 8 lékařů, devátý byl pan Dr. Homolka a ten jedinný pomohl od potíží a bolesti.

• REHA-PRAKTIK s.r.o., PL a RHC Jiný  •

• Z

Zdravím. Po 8 letech se mohu hýbat. Ať si říká kdo co chce tak to zato stojí. Zatím 4 měsíce bez problému.

• REHA-PRAKTIK s.r.o., PL a RHC Jiný  •

• Hodnotím jen superlativy. Škoda, že jsem pana doktora nepoznal již před 16ti lety, mohl jsem si ušetřit ta léta bolestí.
    Rehabilitace jsem absolvoval u jeho syna (mgr.Homolky) a též velice dobré hodnocení. Prostě - 16 let mi všichni psali jen léky a nebo rovnou říkali, že se s mojí bolestí nedá nic dělat a musím se s ní naučit žít. Nemusím - díky vám pánové, oběma.

• Škoda, že jsem pana doktora nepoznal už před 16ti lety. Mohl jsem si ušetřit celá ta léta bolesti a utrpení. Rehabilitace jsem absolvoval u jeho syna a také na 1*.

• .
    Nejlepší lékař, ale i člověk s kterým jsem se setkal. Skvělý odborník, vstřícný a vždy velmi ochotný pomoct i poradit jak na sobě sám pracovat.Je možné jen si přát víc jeho následovníků.Za vše upřímně děkuji.

• Pan doktor Homolka je mím praktickým lékařem už od mých 14 let, a nemohu si na něj stěžovat. Sice jeho metody léčení jsou někdy nepraktické ale zato učinné.
    Tímto komentářem vás zároven zdravím pane doktore.
    Miroslav.č

• perfektní, supr, úleva

• Vynikající odborný i lidský přístup. Velmi nám pomohl.

• A

Velmi dobrý

• Už v dobách, kdy jste si nemohl vybrat lékaře, byl po dlouhém léčení jediným, kdo mi nezištně pomohl. Také hned od doby, když bylo možné si lékaře vybrat, spěchala jsem k němu. Jsem ráda, že i maličké Nýrsko má svého opravdového odborníka a především člověka.