Pavel Heidušek

Alergolog · Více o specializacích

Valašské Meziříčí 1 adresa

• Nejlepší, nejmilejší, nejhodnější a nejochotnější doktor, co jsem kdy poznala. A že jich nebylo málo! Hrozně snaživý! A sestřička má taky samé nej! :)

• Hodný, milý, příjemný, vše pěkně jednoduše vysvětlí. Musím pochválit i paní sestřičku, která je nejpříjemnější sestřičkou, kterou jsem kdy potkala.

• Hodny mily vše vysvětlí ikdyz zatim maly nepatří mezi jeho pacienty rád se na něj podíva a poradi po zkušenosti z VM alergologem jsem velice spokojena a můžu jen doporučit

s panem doktorem jsem velmi spokojená,synovi se vždy věnuje, nic co mu řeknu nepovažuje za banalitu,ale snaží se to vše rozebrat a poradit ,....jen tak dále

• vyzkoušela jsem několik alergologů a s tím to jsem velmi spoojená

• Pana doktora máme rádi. Je poznat, že se snaží udělat pro mé děti maximum. Je pečlivý, vždy o zdravotním stavu přemýšlí a synovi se věnuje. Mám ráda i jeho suchý humor.
    Díky pane doktore a ať Vám Váš citlivý a vtipný přístup vydrží co nejdéle.

• Milý přístup, vše vysvětlí, poradí. K takovému lékaři se chodí s radostí.

• Příjemný, vstřícný, pěkně si s ním popovídáte a sestřička je velmi příjemná

• Silně nedoporučuji!! Nepřihlíží na zdravotní stav pacienta a při jednání velice arogantní, nepřijemný!! Po zkušenostech v Rožnově pod Radhoštěm hledám jiného lékaře... ve valašském meziříčí byl možná jiný, kor k dětem.

• Pana dr. Hejdůška jsem začala se synem navštěvovat od června a můžu říct jen to nejlepší. Hodný k dětem, vysvětlí, poradí.....