Pavel Turčan
Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie

Na Šibeníku 26, Olomouc 779 00

• E

Jsem vděčná, že jsem se k panu doktorovi dostala do péče. Předchozí nejmenovaný lékař zanedbal, co mohl... Erudovanost, empatie a zájem o vyřešení problému jsou MUDr. Turčana doménou. Naštěstí je u pana doktora již registrovaná i moje dcera, takže můžu být klidná.

• Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie Jiný  •

K Dr. Turčanovi chodím roky. Tak empatického lékaře najdete jen stěží. Poradí, pomůže, vždycky usměvavý, ke všemu erudovaný odborník. Velice si ho vážím jako lékaře i jako člověka.

• Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie Jiný  •

Nejúžasnější pan doktor, vždycky nám pomohl.Jsme s ním velice spokojení, cokoliv co potřebujeme vyřeší a hlavně je empatický a starostlivý.Odbornik na svém místě,proto má pořád plno.A moc mu za všechno děkujeme.

• H

Moc příjemný a chápavý doktor, hezká ordinace.
    Doporučuji všem, kteří procházejí tranzicí (má pozitivní názor i na nebinaritu ).
    Jediné minus je čekací doba v čekárně, ale co už, vezmu knížku nebo se připojím k WiFi a problém vyřešen.

• H

Pan doktor Turčan je odborník na svém místě , znám ho a navštěvuji ho již řadu let a nedám na něj dopustit, opravdový profesionál , vážím si ho i jako člověka .

• O

Pan doktor mi pomohl začít hormonovou léčbu bez zbytečného čekání, samozřejmě až po psychiatrickém vyšetření. Dostávám takové dávky, jaké bych očekávala a po zhruba 2 letech co podstupuji hormonální léčbu se cítím blíže ke svému tělu, než kdy předtím.

Doktor se vždy ptá jak bych si přála léčbu pokračovat a vždy mě informoval, co mohou některá rozhodnutí znamenat. Kromě toho k němu chodí také má přítelkyně a tak si můžeme žádat o HRT léky společně.

Jediné, co se dá vytknout, je čekací doba v čekárně. Mediol je vskutku populární mezi transgender pacienty (naprosto oprávněně!) a tuším, že už bohužel ani nepřijímají další.

• Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie Jiný  •

Počítejte s tím, že v čekárně nějaké ty dvě hodiny strávíte. Jakmile se však dostane do ordinace za panem doktorem, vše bude odpuštěno. Je opravdu příjemný a snaží se pomoci jak jen to jde.
    Jediný pak doktor u kterého se cítím dobře :)

• A

Pan doktor Turčan jako vždy super návštěva ,
    milý, laskavý, empatický, vstřícný. Vše profesionální a super.
    Jsem s panem doktorem Turčanem spokojený a neměnil bych

• Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie Jiný  •

K p. doktorovi jsem docházela s fyzickým problémem. Nejdříve nedůvěra z jeho strany. Tedy mě to stálo spoustu času a bohužel i stresu. Také to dlouhé čekání v ordinaci s lidmi, kteří tam řeší odlišné potíže (páry) mi nepřidalo. Ochota tam je, ale ocenila bych méně psychologického povídání a více jednání.

• Centrum MEDIOL s.r.o. - ordinace sexuologie Jiný  •

Skvělý lélař. Lidský přístup, velmi milý a příjemný k pacientům. Snaží se ce nejvíce pomoci. Hezké prostředí čekárny i ordinace. Není co vytknout, snad jen dlouhé objednací lhůty,.