Adresa

Samostatná ordinace lékaře - genetika
Zenklova 2/37, Praha

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily genetiků v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

10 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
Č
Ověřený profil

K paní doktorce chodím téměř od začátku těhotenství. Po klasickém vyplnění formuláře s chorobami v rodině jsem absolvovala několik ultrazvukových vyšetření,krevních testů a setkání s paní doktorkou. Ani jednou jsem neměla dojem že nerozumím tomu co nebo proč se děje a vždy jsem byla uklidňována že miminko vypadá v pořádku....paní doktorka je milá,profesionální a určitě doporučuji. Čepeláková

M
Ověřený profil

byla jsem velmi mile překvapena profesionalitou a přístupem paní doktorky,vše nám podrobně vysvětlila a byla moc příjemná

Z
Ověřený profil

s 20tiletým odstupem jsem ve svých 41 letech znovu otěhotněla a pochopitelně jsem se genetice nevyhnula. Moje gynekoložka mi doporučila paní doktorku Jelínkovou pro její dobré výsledky a zkušenosti. Poradnu jsem navštívila několikrát, paní doktorka byla příjemná dáma s profesionálním přístupem. I já jsem se nikdy nevyhnula začínající větě "i přes vysoký věk matky" .... Ale já jsem na porod a těhotenství již opravdu ve "vyšším věku" :-) Neproběhly žádné komplikace a vše bylo v takovém pořádku, že paní doktorka nevyžadovala ani odběr plodové vody. A jsem si jistá, že jí samu to těšilo. Určitě doktorku Jelínkovou nevnímám jako necitlivého člověka, ale profesionála, který nese zodpovědnost za zdraví našich dětí. Doporučuji.


H

Jsem prvorodickou a je mi 40 let. Kvuli veku mi bylo doporuceno setkani s genetikem. Jsem velmi vnimava a citliva zena. Ocekavala jsem individualni, lidsky a podporujici pristup, ktery dle meho nazoru nebyl projeven. Setkani s pani doktorkou pro mne bylo stresujici zalezitosti. Pripadala jsem si temer jako "vyvrhel" ktery si dovoluje mit dite v tak "pozdnim veku" a troufa si myslet, ze dite bude zdrave. Po teto zkusenosti jsem se rozhodla najit si jineho odbornika na genetiku.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil

Nemám žádné srovnání, takže nevím jestli nabízí veškerá dostupná vyšetření apod. Paní doktorka je ale velice příjemná a milá, vše se snaží vysvětlovat a několikrát i zopakovat, aby to každý pochopil.


Na paní doktorku jsem byla odkázaná po triple testu. Vše mi ochotně vysvětlila a snažila se vždy nabídnout tu "nejcitlivější" a nejméně riskantní cestu.
Byla jsem u ní moc spokojená.


S

Hodná,milá,vstřícná a pečlivá.Pracuji s ní 3.roky můžu vřele doporučit,nebudete litovat.Budete odborně sledována po celou dobu těhotenství,postará se o Vás jako o vlastní...


Z

absolutně nejlepší lékař


H

Mohu jen doporučit, paní doktorka se Vám bude věnovat, zajímat se o Vás a rozhodně budete mít pocit, že jste v dobrých rukou. Vychází maximálně vstříc a odborně jí také není co vytknout.


S

Paní doktorka se mi velmi věnovala, správné léky vhodné pro těhotenství jsme hledaly asi tři měsíce, ale podařilo se... Po celou dobu byla velmi ochotná a vstřícná.

Už se těším, až otěhotním a budu jí vídat častěji... :-)


Došlo k chybě, zkuste to znovu