Zabývám se především rodinnými vztahy, náhradní rodinnou péčí, výchovou a mateřstvím celkově. Pomáhám klientům najít jejich vlastní vnitřní zdroje, sílu a moudrost, ze kterých se pak mohou vztahovat k sobě a k rodině tak, že se cítí naplnění a spokojení. Vycházím především ze systemické psychoterapie, současných poznatků o citové vazbě a její léčby, z terapeutických a respektujících principů rodičovství.

V sezeních ke klientům vždy přistupuji s maximálním respektem, nehodnotím, nediagnostikuji (pouze na přání klienta a jen v některých případech). Snažím se být vždy ku prospěchu laskavým a podporujícím způsobem. Vím, že každý jsme jedinečný a každý máme nárok žít podle vlastních hodnot. Klienty se snažím podpořit právě v tom, aby sami v sobě našli odpovědi na své otázky a aby cítili oporu sami v sobě a ve svých zkušenostech a schopnostech.

Častým tématem jsou těhotenství, porod, šestinedělí. V této oblasti se především ladíme na klientčinu vlastní mateřskou sílu - schopnost přirozeně a bezpečně porodit, kojit, pečovat a regenerovat se. Zde je obzvlášť důležité, aby žena našla kontakt sama se sebou, cítila svoje tělo, emoce, vnitřní hlas a důvěřovala jim.
Více O mně

• Psychologické poradenství

• On-line konzultace

• Online psychoterapie

• Z

Paní Junková je nejlepší psychoterapeut, kterého jsem měla možnost poznat. Je velmi empatická, při sezení vám naslouchá, cítíte se s ní v bezpečí. Děkuji jí za podporu v těžkém období. Mohu ji vřele doporučit všem citlivým duším. :)

• jiné místo Jiný  •

Zuzce děkuji za její vřelý,nekriticky přístup.Diky telefonické konzultaci jsem získala před porodum sebedůvěru a podporu ve formě kterou sem přesně potřebovala.

• B

Se Zuzkou jsem byla moc spokojena. Dokázala mi perfektně poradit ohledně mého problému a společně jsme našly řešení. Navíc je to člověk, který nesoudí a umí podpořit a pochválit, což je velmi příjemné a povzbuzující.

• S

Ze setkani jsem byla trochu nervozni, ale Zuzka je uzasny clovek. Dokaze cloveka posunout dopredu. Uvitala jsem jeji pohled na problem a take zpusob, jak ho resit. V budoucnu rada jejich sluzeb znovu vyuziji.

• jiné místo Jiný  •

Zuzana je opravdu člověk na svém místě! Jsem na rodičovské dovolené a na konzultace s ní se vždycky těším, dokážou mě vzpružit. Mám pocit, že mě vždy opravdu poctivě vyslechne a nasměruje tak, abych v sobě mohla najít nejlepší možné řešení dané situace. Pokud řešíte nějaký konkrétní problém třeba ohledně rodičovství, nebo si potřebujete jenom utřídit myšlenky a nově nasměrovat, určitě ji doporučuji, za mě velmi kvalitní služby.