MUDr. Zoltán Paluch

Paračov 1 adresa

Interní ambulance

Libeř 172, Paračov 38752

• Z

U pana doc. Mudr. Palucha jsem se začala léčit v době těhotenství a i rok po porodu k němu stále docházím na pravidelné kontroly. Pomohl mi, když jsem měla problém s hojením jizvy po císařským řezu. Je to úžasný lékař, milý a empatický člověk. Jsem ráda, že mohu být stále v jeho péči. Pacientům a jejich zdraví věnuje maximum. A stejně tak chválím i vzdy milé sestřičky, které jsou v ordinaci v Nuslich.

• jiné místo Jiný  •

Vynikající diagnostik s vysokou dávkou empatie a profesionality.

• Interní ambulance Jiný  •

• Je to člověk zrozený pro medicínu. Nesmírně pracovitý , oblíbený a výborný lekař.

• MUDr Paluch Zoltán je velmi dobrý diagnostik a vynikající lékař s nevšedním lidským přístupem k pacientům. Léčí nás i s manželem již mnoho let a vždy nám opravdu dobře pomohl s jakýmkoliv zdravotním problémem. Všem doporučuji.

• Doktor - dobrý, dělá svojí práci

• MUDr. Zoltán Paluch je výborný diagnostik a skvělý lékař,který nás léčí více než deset let. Jeho zásluhou jsme se, manželka i já, dostali z těžkých zdravotních situací. I v našem vysokém věku nás má stále v péči a můžeme ho každému s plnou odpovědností jen doporučit.
    Ing. Zdeněk Kunrátek, Jasná I/10, Praha 4 14700

• I am trying to contact Dr Paluch Zoltan who stayed with Graham and Helen Lloyd-Brandrick in England as part of his stidies. He gained part of his medical experiance at Halton Hospital and had a interest in Cardiology This would be in about 1990 as he qualified as a Doctor in 1992
    Thanking you
    helen.lloyd-brandrick@ntlworld.com

• V

• S

Vynikající lékař s lidským přístupem, odborník. Děkuji mu za vyléčení mého muže.Všem doporučuji.

• F

lidsky pristup, exaktni, vzdy presny.