Veterinární Klinika Bresson

Specialisté

Názory o lékařích (3)

3 názory

Martin

Podle nich byla diagnóza mého psa "Žaludeční problémy".. V ten den zemřel na rozsáhlou rakovinu.. Co je to za doktory, když tohle nepoznají?! V životě k nim už nevkročím a lituji každého, kdo k nim chodí na prohlídku.. Chudáci vaše zvířata, když je k nim berete..

leny

s klinikou jsem velmi spokojená a i s chováním všech doktorů...nejlépe na mě působí pan doktor,který byl ze začátku možná trochu odměřený,ale s postupem času si nemůžu na něj stěžovat...pejsi cítí autoritu a to je při této práci potřeba....pan doktor vše vysvětlí..na každý dotaz rozumně odpoví .

• Veterinární Klinika Bresson  •

Obě paní veterinářky jsou velmi příjemné milé a na svém místě. Náš pejsek se nebojí a je v pohodě, protože když mu něco dělají, mluví na něj. Naopak pan doktor sice rozumí své práci, ale na zvířátka je docela dost odměřený. Našemu pejskovi budou 2 roky, dodnes jsem nepochopila, jak vysvětlit 2 měsíčnímu štěněti, že když se mu něco dělá, že nemá pištět. Pane doktore, to je jako byste chtěl po miminku, aby nebrečelo :))