MUDr. Věra Hořínová

Jihlava 1 adresa

Ambulance lékařské genetiky

Vrchlického 59, Jihlava

• Z

Sice je to už 10 let, ale pí doktorka asi snědla všechnu moudrost světa. Více arogantniho lékaře jsem nezažila. Ona sama mě objednala na odběr plodové vody a po 14 dnech mi volala, že je vše v pořádku a odběr není nutný a strašně se divila, že mám již po. Na výsledky jsem si volala do Brna, neboť výsledky poslala na jinou adresu a hádala se, že ona chybu neudělala. Nikdy víc a nedoporučuji.

• V

Paní doktorka byla velice ochotná milá. Vše proběhlo naprostém v pořádku. Výsledky byly ještě dřív než před domluveným termínem.

• Umístění: Ambulance lékařské genetiky Jiný

• Protože jsme byly odeslání k paní doktorce na genetiku, objednávali jsme se už 8.12
    Telefonát byl nepříjemný, na druhý straně byla jen arogance, domlouvali jsme se na 20.12,8:30 hod. Protože pak měla mít dotyčná dovolenou a další volný termín byl až 12.1.2023, bez jakékoli odpovědi na pozdrav mi tipla telefon.
    20.12 přijdeme s manželem do čekárny na stanovený čas, po několika minutách manžel ťukal na dveře, volal a nic.
    Po hodine , které jsme prosedeli v čekárně milostpaní zavolá zpět z otázkou co potřebuju!
    Po vysvětlení že jsme objednání na 8:30 , mimo toho ordinace v ten den byla od 9:00 , paní nevěděla ani že má přijít do práce ,neboť dát vědět že je změna!
    Udivená kdo vůbec jsem se možná tak podívala do diáře, kde mě neměla ani zapsanou a řekla : já jsem si dovolenou přehodila.
    V tu chvíli mi došli slova , co na to říct ,manžel už měl být 4 hodiny v práci , propustku neměl, protože mu to neměl kdo napsat.
    Omluva arogantním způsobem, další termín 29.12 v 9 hod, po 5 minutách to byla 10 hodina.

Co mě udivilo u doktorky bylo, že chtěla vypisovat dotazník přes telefon ikdyz věděla že čekáme pořád v čekárně.... už přes hodinu!!!

Opravdu ne, raději si zajdeme jinam kde jsou doktoři empatický a lidský, tohle chování je opravdu neetické.
    Kdo můžeš , uteč!

• Umístění: Ambulance lékařské genetiky Jiný

Ač mi paní doktorka tvrdila, že výsledky budou do tří měsíců, manželovi pak tvrdila, že trvaji čtyri měsíce, tak stále výsledky nemáme a čekáme už půl roku na výsledky, které stále nejsou.

• A

Kdybych tu měla napsat, co vše bylo špatně, tak by se mi to sem ani nevešlo. Bohužel nemohu doporučit

• Umístění: Ambulance lékařské genetiky Jiný

K paní doktorce jsme se dostali v roce 2013 do Heliosu. Byla velmi příjemná, šlo o genetické testy, ač my samotní jsme problém neměli. Spíš šlo o nějakou mutaci v rodinné větvi. Výsledky byly včas, paní doktorka milá, vše nám vysvětlila. Také její dcera, která je genetičkou v Olomouci je moc fajn.

• A

S pani doktorkou máme pouze negativní zkušenosti. Šli jsme k ní poprvé 24.4.2014. Výsledky našich testů měli být hotové za 6týdnu. Čekame už 16týdnů a výsledky stále nemame. Domluva je šílená, musíme si neustále volat a sliby, ujišťování a stejně výsledky nemáme. Paní doktorka je dosti arogantní, nepříjemná. Dovolila jsem si jí napsat email a odpověď..výsledky jsem už napsala a odeslala. Bohužel opeť nic. Potřebovali jsme je rychle, ale spíše než pomoci se dočkáte nepříjemného a arogantního chování bez špetky empatie a třeba omluvy či pravdivého vysvětlení. Jsme rozhodnuti si stěžovat na ČLK a pojišťovně. Za nás určitě nedoporučuji.

• Paní doktorku velmi doporučuji,příjemná,milá,a je to určitě odborník na svém místě.

• je skvělá...

• Velmi schopná, zodpovědná, pečlivá. Angažuje se i nad rámec svých povinností. Opravdu lékařka kterou lze jen a pouze doporučit !