Jaselská 146, Mladá Boleslav 29301
Petr
Pan doktor je neskutečně pečlivý, velice milý a ochotný, vše do detailu vysvětlí. Jeden z hodně málo lékařů kde nemáte ani na okamžik pocit ze obtěžuje jak tomu bývá na většině jiných míst. Velice milá a ochotna je i zdravotní sestra pana doktora.
• Kardiologická ambulance • Jiný •
nespokojený pacient
Nejlepší lékař, jakého znám. Né jen jako kardiolog, ale i jako člověk.
Jeho citlivý a pečlivý přístup je obdivuhodný. Krevní testy dělá sirokospektrální a vše krásně vysvětlí.
Obětuje se na úkor pacientů.
Čekací doba je delší, ale jen z důvodu jeho pečlivosti. Nevadí mi si počkat i pár hodin v čekárně, když jste kvalitně vyšetřen.• Kardiologická ambulance • sledování srdeční vady •
B
biancaa
Pan doktor Kubíček je jeden z nejlepších kardiologů v ČR. Chodím k němu již přes 8 let a nemůžu být spokojenější. Pan doktor má úžasný přístup, na člověka si udělá čas a vyslechne ho, chová se lidsky a především - na pacientovi mu záleží, a to je to nejdůležitější!
Josef Čeřovský
MUDr Kubíček je výborný kardiolog, má perfektní přístup k pacientovi a velmi ochotné a milé sestřičky, mohu vřele doporučit.
Vynikající lékař v oblasti kardiologie, trpělivý a příjemný.
Vynikající lékař, vynikající člověk, skvělý přístup, svědomitá a profesionální péče. Být všichni lékaři s tímto přístupem, vzděláním, zkušenostmi a dovednostmi,měli bychom to nejlepší zdravotnictví na celé planetě.
B
Blanka
Velmi svědomitý kardiolog, milý, příjemný, jediné co mi vadí, je ta čekací doba. Ale pak když se člověk dostane dovnitř, ví, že to čekání za to stálo :)
MVDr. Ľuboš Hrib
Nielen veľmi dobrý ako lekár (špecialista na správnom mieste), ale taktiez ako človek - všetci sme len ľudia. LH
Jana Melicharová
Je to nejlepší kardiolog v Mladé Boleslavi a má výborný přístup k pacientům.
Dlouhá čekací doba v čekárně mi nevadí.• • •
analytik
Vando a pane Hanuši, uvědomte si, že čekání na ošetření je minimální daň za to, že se vám pan doktor věnuje.buďtě rádi,že jste se vůbec k němu dostali. Já čekám v pořadí i 3 hodiny a nikdo v čekárně ani nemukne a jsme rádi, že máme možnost býti sledováni schopným a žádaným lékařem pri dnešní politice zdravotních pojišťoven tj šetřit.To čekání je důkazem,že i vam se bude lékař maximálně věnovat. Až si budete zdravotní péči platit plně ze svého a v hotovosti, tak už nebudete muset v čekárně sedět ani minutu!