Někdy je dosahování vytyčených cílů pořádná fuška. Jako když šlapeme do strmého kopce. Někdy se po cestě ztratíme a nevíme, kudy dál, jindy zas chybí odhodlání v cestě pokračovat nebo se na ni vůbec vydat.
Ať je to jakkoli, jsem tu, abych vám pomohl. Abych vám pomohl dostat se přes překážky k cíli, abych vám pomohl znovunalézt cestu nebo na cestu vyrazit.
Abyste svého vrcholu dosáhli, neustále se vzdělávám a prohlubuji svou kvalifikaci. Za sebou mám psychoterapeutický výcvik v PCA přístupu v rozsahu 120 hodin, koučovací výcvik v intencích PCA, systemického a gestalt přístupu, opět v rozsahu 160 hodin, a v současné době dokončuji první ročník psychoterapeutického výcviku v přístupu zaměřeném na řešení.
O mně
Pacienti, které ošetřuji
Dospělí
Konzultace online
1 200 Kč -
Koučování
1 200 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Tomáš Féllinger? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor