MUDr. Romana Pappová

Uherské Hradiště 1 adresa

Plicní ambulance Uherské Hradiště

Hradební 1306, Uherské Hradiště 68601

• Prosím, uvědomte si,že Mudr R. Pappová již zemřela vr.2010

• Děkuji Vám za vše, paní doktorko!

• Paní doktorka zemřela.

• Velmi dobrý.

Paní doktorka je odborně vynikající, velice důsledná a pečlivá.Skvěle mě poléčila.Jsem maximálně spokojená.Vše vysvětlí, je velmi příjemná a sympatická.
    Sestřička je také velmi příjemná, sympatická a vstřícná.
    Není co dodat. Spokojenost!

Opravdu výborná paní doktorka. Sestřička je také moc milá a to přijemné prostředí je ještě takový bezva bonus. Chodit budu jedině sem :)

Byla jsem tam jednou a řeknu vám,tak ,jak tady píše předchozí,krásná,útulná, soukromá ordinace , co navíc,skutečně velmi příjemná sestra a doktorka úplně super,vyšetřila mne a s ochotou mně odpověděla na mnoho otázek ,ohledně zdravotního stavu ,které už se mnou neměly co dělat a týkaly se mého muže.Vřele doporučuji,protože dnes se spíše setkáte v takových zařízeních s arogancí..., proto je nutné,aby lidi chodily tam,kde to bude příjemné, zároven profesionální.Přeji jí hodně zdaru , úspěchů v profesi,no vlastně v poslání,které si zvolila , kde je na pravém místě a používá lékařskou etiku,tak,jak ji studovala, na tu dnes někteří lékaři a je jich hodně zcela zapoměly.

Krásná nová ambulance v centru kousek od autobusového nádraží, príma paní doktorka a milá sestřička.