Pracuji v ambulantním zařízení Rehabilitace Kosmická.
Ve své praxi nejčastěji využívám metodu DNS, sensomotoriku, mobilizace, ale také prvky silového tréninku.
Ke klientům přustupuji individuálně a komplexně, kombinuji aktivní i pasivní techniky, protože si myslím, že uzdravení probíhá nejen v ordinaci, ale také konzistentní domácí praxí.
O mně
- Fyzioterapie
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
I
Ing. Miroslav Kuchařík
Po RHB, které jsem absolvoval u paní Jitky Zeiselové se mohu podělit o vlastní zkušenost:
Velice oceňuji její odborné vlastnosti, vstřícnost a schopnost pomoci.
Byl jsem velice spokojen a mohu jenom doporučit.• jiné místo • Jiný •
Paní magistra je velmi příjemná a profesionální. Věnovala se mi po celou dobu terapie, cviky byly zaměřeny přesně na mou problematiku (případně kreativně upraveny) a již po několika dnech jsem cítil úlevu. Oceňuji zejména lidský a komplexní přístup a také to, že mi bylo vše srozumitelně vysvětleno. Rozhodně doporučuji!
• jiné místo • Jiný •