Nerudova ulice Nýřany, Nýřany 330 23
3 názory
Mirka Vavrochová
K panu doktorovi Zemanovi chodím s mými kočičkami na pravidelné očkování 5 let. Vše bylo vždy v pořádku, pan doktor je vždy ochotný, když si moje nejmladší kočička poranila oko, pomohl jí tak, že jí po zranění nezůstala ani stopa.
• Veterinární ordinace • Jiný •
Z
Zuzana
Chodila jsem z moji fenečkou k nemu cca 5 let .Pan doktor protivnej, nekomunikativnej neohleduplnej.Vše delal z povinosti.Je to doktor jwn na tlapucky žlazky uši atd na nič váżniho si netroufne.Kdyř jsem prisla do ordinaci z vażnim problèmem hned mne poslal do Plzně nebo Klatou.Neni schopní rešit velky věci.Nikdy viac k nemu Nedoporucuji ho za żadnich okolnosti
• Veterinární ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateřina Suchá
K panu Zemnaovi jsme chodili s naším kocourkem asi 2 roky, vždycky byl na nás dost zvláštní, ale ted po 2 letech to opravdu vygradovalo, tak že když jsme přinesli moč našeho kocourka, která byla odebrána ráno z jeho záchodku, tak ještě než jsme vůbec tu moč ukázali tak začal mlátit okolo věcmi v ordinaci, a začal říkat své kolegyni paní doktorce, že at nám test z moči nedělá, potom nám začal říkat, že ho to nebaví a že máme si najít jiného veterináře, naprosto bezdůvodně a podotýkám, že už měl kocourek, třetí den injekčně antibiotika takže léčba se měla dokončit, nám řekl že si máme najít jiného doktora, byl nepříčetný, a začal mě a manžela slovně urážet, že jsme hloupí, a že ho to nebaví, řekla jsem,(když jsme viděla že je uplně mimo a nepříčetný, agresivní) že budeme chodit jinam tedy, (když nás defakto odmítl i odmítl vysetřit kocourka příští den kdy měl mít kocourt další injekci) takže paní veterinářka nasemu kocourkovi dala injekci a s manželem jsme odešli, docela v údivu, jak se choval pan Zeman, tohle jsem opravdu nikdy nezažila, a opravdu jej nedoporučuji.A podotýkám nikdy jsem se s ním nehádala vše jsem konzultovala stravu kocoura nikdy jsem nezvýšila ani já ani manžel hlas, narozdíl od něj!!!!!!!! K.Suchá
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní