Odborný lékař alergologie a imunologie

Nádražní 29, Bruntál 79201

• Pan Puci je podle mě dobrý alergolog je schopen pomoci , velmi dobrý přístup k pacientům velmi milý a vstřícný rozhodně bych neměnila jsem spokojená.

• S

Rozhodně spokojená!

• Chodil jsem za ním celé dětství a byl vždy velmi milý a vstřícný, i když třeba někdy roztržitý a hlavně - toho nejhoršího mě zbavil a za to jsem moc vděčný. Vím od kamarádů, jak to chodí u jiných alergologů v Bruntále a rozhodně bych neměnil kdybych nemusel (bydlím teď v Praze)

• Chodil jsem k MUDr. Pucimu léta. Teď je pro mne bohužel nedostupný a musím hledat jiného alergologa. Byl jsem spokojený a kdyby to šlo, určitě bych u něj zůstal. Docela toleroval i moji nedůslednost a nakonec jsme se nad tím spolu zasmáli. Rozhodně pana doktora doporučuji.

• Pan Puci je dle mého soudu vynikající alergolog, po letech, kdy mi nikdo nebyl schopen pomoci od ekzému, mi hned první návštěva u něj v ordinaci přišla jako zázrak. Znám hodně lidí, kterým efektivně pomohl, bohužel lidé spíše věnují energii stížnostem (zde), napsat pochvalu napadne málokoho.