Žádost o pomoc - Urgent
Dobrý den pane doktore, po přečtení Vašeho hodnocení se na Vás obracím se žádostí o pomoc pro přítele z Prahy, u kterého jsem cca před 3mi týdny zpozorovala divné chování, zmatenost, výpadky paměti, ztrátu sebekontroly, rozeznávání podstatných věcí, rezignovanost, nechuť se probudit do běžného dne a vůbec komunikovat s okolím, bezradnost, nerozhodnost, tápání v sobě samém, apod.... Velmi se obávám, že se jeho stav bude zhoršovat a ráda bych ho objednala do Vaší ordinace. Mám jeho příslib s řešením aktuálního stavu. Předem děkuji za odpověď. JH
Vážená paní JH,
navrhuji vám, abyste mi zavolala pokusím se s Vami zkonzultovat další postup.Objednani do me ordinace je nejdrive v radu dvou tří týdnů a situace se mi jevi dle dopisu akutni a je treba ji řešit neodkladne. Nebo abyste se rovnou obratila na krizove centrum CKI Bohnice nebo krizove centrum Riaps, kde poskytují kvalifikovanou pomoc nonstop.
Lekar musí zhodnotit stav event. doporucit i hospitaluzaci a je možné, ze se budou provádět i specializovana vyšetření napriklad neurologická, interni a podobne.
Pevne verim, ze se situace vyresi. Pripadne mi dejte vedet, jak se situace vyviji.
S přátelským pozdravem
Jiří Macháček
S přátelským pozdravem
Jiří Macháček
Obdobné otázky
- dobry den , chtěla bych se pooptat na nadměrné padaní vlasů ? byla bys te schopna mi pomoci .. předem děkuji
- Dobry den, prijimate prosim jako nove pacienty i miminka? Nejpozdeji do 1 roku bych mela svoji holcicku zaregistrovat u stomatologa. Dekuji za Vasi reakci.
- Dobrý den, je nutné operativně odstranit nezhoubnou cystu velikosti 40mm ? Dá se léčit i jinak ?Děkuji .
- Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, pomoc. Moje sestra prý zemřela, ale já cítím, že to tak není. Snažím se už 2 roky něco zjistit, ale nedaří se. Můžete mi nějak pomoci prosím.
- Dobrý den, je mi 15 let a před třema rokama mě šikanovala jedna celá třída. S rodiči nemám dobrý vztah. Máma odešla a táta pořád cestuje. Jsem doma s přítelkyní svého otce, s ní skoro nemluvím. A minulý rok mě někdo psychycky vydíral a zneužíval a má nejlepší kamarádka se na mě vykašlala. Z duvodu…
- Dobrý den, pane doktore Šťepáne, chce se zeptat zda je možné u Vás provézt liposukci břicha a zda je možné provézt zákrok na pojišťovnu. Děkuji za informaci.
- Dobrý den, ordinuje ještě paní doktorka a nebo je v ordinaci jen pan Kyrylo Trygub? Berete nové pacienty?
- dobri den mam takovi problem že když se chcy milovat a zastčim ho do pochvy tak hnedt vystřiknu da se stim neco dělat nake prašky potřeboval bych poradit moc děkuji
- Dobrý den dostala jsem na vás kontakt zabýváte se prosím i dětskou psychologií? potřebovala bych vyšetřit dceru děkuji s pozdravem
- Kvůli vysokému močovému reziduu ( až 300 ml ) a zvětšené prostatě mi byla provedena operace prostaty metodou TURP. Před operací mi byl na dobu cca 10 týdnů zaveden katetr, aby před operací došlo k určitému zotavení či zpružnění ochablého močového měchýře. Tato opatření snížila močové reziduum,…