Slaba erekce
Dobry Den, chci se zeptat na takovy mensi problem ohledne erekce. Je mi 17 let a samozrejme sex a holky u me zacina bujet v plne parade avsak, pri mem prvnim sexualnim styku s divkou jsem mel problem s erekci presneji kdyz jsem se snazil penetrovat tak penis ochabl. Nerozumim tomu, divka me pritahuje a napriklad u masturbace je vzdycky vsechno vporadku. penis je stoporeny na 100 procent. Abych presneji specifikoval problem, u predehry citim erekci a vzruseni ale pri samotne penetraci veskera snaha prichazi v nivec. mam stim zajit k urologovi nebo se muze jednat o nervozitu a nejake psychicke problem, popripade co byste doporucil (nejake rady) . Dekuji
2 odpovědi
Dobrý den. Ve vašem věku a obzvlášť, když erekce je jinak zcela normální se jedná nejspíše o psychicky podmíněný problém. Snažte se na to nemyslet a většinou se vše upraví samo, nejhorší je stále přemýšlet nad tím, proč se to stalo a zda se to nebude příště opakovat znovu. Pokud budou obtíže přetrvávat doporučuji se objednat k sexuologovi. S pozdravem LM.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.