předýchání
Dobrý den
Již delší dobu mám tento problém se ktreým si nevím rady. Jelikož jsem prošel snad všechny vyšetření tak soudím že musí být nějakého psychosomatizačního rázu.
Zkrátka při stresu či fyzické zátěži ale i v klidu se dostávám do stavu hyperventilace. Nejsem schopný kvůli tomu sportovat protože mám pocit že se udusím.tento problém mám již delší dobu a nevím si sním rady. piřjde mi jako by moje tělo bylo ve vyším stupni nasazení a nešlo sklidnit. mívám i pocity neskutečna hlavně při sportu a předýchání. předem děkuji za váš čas a odpověd.
Dobrý den, nemohu na dálku posoudit, nenapsal jste věk a váš zdravotní stav. Také zda jste situaci řešil s lékaři a prošel vyšetřením srdce, krevního oběhu atd. Ale myslím si, že příčina bude psychosomatická. Druhá část vašeho popisu tomu odpovídá. Ideální řešení je o tom s někým nezaujatým mluvit a zkusit dopátrat kdy problémy začaly a s kterými věcmi se mohou pojit. Je to trochu detektivní práce, ale ze své zkušenosti vím, že se vždy najde nějaký spouštěč.
Myslím, že situace je řešitelná, ale je potřeba vaše otevřenost a chuť s tím pracovat. Chápu, že vás příznaky mohou dost stresovat a vyvolávat strach, úzkost a obavy. Zkuste teraii a uvidíte zda po někkolika sezeních přijde úleva. Zkazit tím nic nemůžete.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko a zda je možné rozpustit Juvaderm - Volbella, která byla aplikovaná před měsícem do oblasti kruhů pod očima. Chtěla jsem hydratovat a omladit a mírně vyplnit kruhy pod očima a výsledek je bohužel horší, než když jsem na aplikaci šla :-(. Mám pytle a boule…
- Dobrý den, trpím úzkostmi, které mi nedovolují normálně žít (spát, jíst a chodit mezi lidi). Mohla bych Vás touto cestou požádat o pomoc?
- Dobrý den , už nějakou dobu hledám pomoc pro mého přítele , žádnou zkušenost s psychologem či jiným odborníkem bohužel nemáme a tudíž nevím kam s tím problémem zajít! Přítel si mysli ze má syndrom vyhoření , zahání to popíjením alkoholu ne častým ale i tohle ničí nás vztah ve velkém. Můžete mi prosím…
- Dobrý den chtěla bych se objednat na mikrojehlickovou mezoterapie, pokud možno v prvním týdnu v srpnu. Děkuji
- Dobrý den, pane doktore. Chci se zeptat, zda provádíte i plastickou operaci nehtového lůžka? Neustále mi zarůstají nehty, na obou palcích a vždy jen z vnitřní strany. Snažím se nosit pohodlné boty, které nejsou úzké a když to jde, tak otevřené. Bohužel mě to trápí už delší dobu - po dobu dvou let mi…
- Zdravím paní doktorko, chtěl bych se zeptat, jestli je pomocí hypnoterapie možné vyvolat i několik let starý sen a podrobně jej rozebrat. Děkuji za odpověd.
- Dobrý den chci se zeptat jestli provádíte hypnózu za účelem zjištění mé minulosti a za kolik.a jestli u toho může být moje sestra.predem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám problém se zanícenou vyrážkou (pupínky) na hýždích, na kdy nejdříve je možné se objednat? Děkuji.
- Dobrý den paní doktorko , Je mi 16 let a pohlavní styk jsem ještě neměla poslední menstruaci jsem měla od 26.4.-2.5. a od té doby jsme v červnu menstruaci neměla a teď zatím ani v červenci už je to 38 dní co menstruace nedorazila mám jen strach co se děje mamce o tom říkat nechci nerada se o ní s těmahle…
- Vazena pani doktorko, muj dotaz se sklada ze dvou casti. 1) Muze byt kys.hyaluronova aplikovana pri kojeni? 2) Mam nos po opakovane plasticke operaci. Operace se nezdarila a do nosu mi byla vlozena chrupavka z usi. Nejsem spokojena s tvarem a sirkou nosu. Dalo by se udelat neco i s timto? Moc dekuji.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: