Zdravím. Přesně 28. září jsem si dal na večeři smažené bedly a pak mě z ničeho nic začalo bolet nesnesitelně na hrudi, že jsem si musel udělat meduňkový čaj. Ráno ta bolest naštěstí přešla. Pak se ale vyskytl ještě jiný problém. 2. října jsem si dal oběd a pivo hned na to jsem šel spát až jsem se večer vzbudil s příšernou bolestí hlavy, že jsem si vzal Panadol. Tu noc jsem skoro vůbec nespal, že mě od dalšího rána ta hlava pořád bolela. Byly to takové nesnesitelné tlaky v hlavě. Z práce mě poslali k PL, který mi řekl že to mám od zad. Přiznávám, že chodím pořád shrbenej, ale přijde mi to doteď pořád zvláštní, protože nic takového se mi ještě nikdy nestalo. Pak mě ale 7. října nějak začalo zase bolet na hrudi, že druhý den mi udělal PL EKG, odběry krve a DTG plic. Všechno bylo negativní s tím, že to je od zad. Jeden den jsem šel kvůli tomu na pohotovost, a tam mi řekli to samé. Všechno to ještě nějakou dobu nepřetrvávalo, až jsem šel na neurologii. Tam mě poslali na CT mozku (bez nálezu), RTG krční páteře (něco tam sice bylo, ale bez ohrožení na životě) a ECHO kardiologii (také bez nálezu). S matkou jsem se nakonec všichni shodli, že to je psychického rázu (podle PL si mě měli převzít psychiatři). Od PL sem si navíc nechal předepsat AD, a dal mi eliceu 10 mg. Vůbec mi ale o tom nic neřekl, jak a kdy je brát, ani o těch vedlejších příznacích. Začal jsem je tedy nasazovat od 1.11. a projevovaly se u mě různé NÚ (PL mi dokonce řekl, že je mám přestat brát!), od psychiatričky jsem dostal ještě Mirzaten Oro Tab 15 mg, který beru od 1.12. (po dobrání jsem přešel na Mirtor Oro Tab 15 mg), jelikož jsem několikrát špatně spal nebo vůbec nespal. U elicei jsem na doporučení psychiatričky přešel u elicei na 5 mg. Mojí matce lezu už na nervy s tím jak se furt pozoruji a píšu a ptám se furt lékáren atd. Několikrát mě kvůli tomu i seřvala. Ano přiznávám že jsem strašný hypochondr (už i proto, že to píšu tady). Jinak se bojím, že to u sebe doma sám nezvládnu, a od října jsem u našich na nemocenské. U mě doma se mi vždycky nějak bezdůvodně přitíží (hlavně psychicky), že nemám vůbec chutě k jídlu ani hlad, a pak mi je k tomu i na zvracení od krku. Vůbec nechápu proč, od té bolesti hlavy to tak mám skoro pořád. Někdy se to u mě doma dá, jinak skoro nikdy.. teď to mám tak, že jsem týden v naprostém pořádku, a pak (hlavně když mám jít do práce), tak senmi ta psychika zase vrací. Dlé mého názoru to mám několika-denní panické ataky. Poraďte mi prosím co mám ještě dělat.

0 odpovědí