potíže s únikem moči
Dobrý den. Je mi 41 a zhruba před rokem se mi začalo stávat, ze mi uniká moč. Často se mi stává, že večer jdu na toaletu, potom vlezu do sprchy a po opuštění koupelny cítím potřebu jít na toaletu opět. A občas v noci už ani nestihnu na záchod jít.
Žádné jiné zdravotní problémy nemám, nekouřím, alkohol piji občas a s limitem, sportuji.
Rád bych se zeptal, kde může být problém?
Děkuji za odpověď
Viktor
Rád bych se zeptal, kde může být problém?
Děkuji za odpověď
Viktor
Máte zřejmě tzv. hyperaktivní močový měchýř. Problém je funkční , tzn , že močový měc hýř neudrží v sobě větší objem a nutí vás chodit po menších porcích na WC. Lze problém léčit. Pokud budete chtít. Obj. se na vyšetření. Přineste si s sebou mikční kartu - záznam jednotlivých mikčních porcí za 48 hodin - např v 7:00 hodin vymočil 250 ml , v 8:10 : 80 ml atd.
S pozdravem Dr Vrtal
S pozdravem Dr Vrtal
Objednejte se na urologické vyšetření, stránky mám urologie-kucera@email.cz kde je i telefon.
Často se tak může dít např.při chronickém zánětu prostaty. Určitě je vhodné urologické vyšetření.
Obdobné otázky
- Ahoj chcialam sie dowiedziec czy bedac w Mlada Boleslav pracujac i jesli posiadamy ubezpieczenie to.czy za wyrwanie dwoch bolacych zebow sa dodatkowe koszta? Chcialam zaznaczyc iz z chorych zebow leci ropa puchna dziasla bol jest niedozniesienia bardzo prosze o odpowiedz Denkuju
- Dobry den, berete prosim i male deti?hledam s dcerkou (22mes.)zubare.Dekuji
- Dobrý den. Můj pejsek stále trpí zřejmě nějakou záhadnou kožní chorobou. Vypadává mu srst kolem krku, a občas se i na některých mýstech po těle objeví i něco jako puchýřek, který když praskne tak hnisá. V Praze jsem už vystřídala 2 nejmenované veterinární kliniky, a na obou mi bylo řečeno, že výsledky…
- Dobry den, zabyvate se i Dornovou metodou? Mam problem s vychylenymi palci na noze a rada bych problem resila vcas, je mi zatim 34let. S pozdravem
- Dobrý den, musím mít doporučení od dětské lékařky pro 10ti letého syna? Již 2x jsem sním byla v Ppp , ale chtěla bych ještě vyšetření od Vás. Děkuji
- Trpím paradentalnimi choroby. Vytvoří se bolestivý zánět a zubař buď hned zub vytrhe, nebo nasadí na týden antibiotika. Takto to trvá již asi 10 let, takže jestli to tak půjde dál, nabudou mít náhrady za co držet. Dá se to vůbec nějak léčit ? Vláďa
- Dobrý den, jsou sezení u vás hrazená pojišťovnou nebo člověk musí platit sám?
- Dobrý den, již několik let, snad od puberty, mě trápí dost nápadné kruhy pod očima. Neobjevují se mi jako u jiných lidí,když jsou například nevyspalí...mám je pořád. Dost mi to vadí. Je mi 21 let a fialové kruhy pod očima jsou opravdu nevzhledné. Samotné mi to vadí a o to víc,když si toho všímají lidé…
- Prosím o názor na užívání léku ESMYA. Je mi 48 let, jeden porod zdravého dítěte, jedna laparoskopická operace na potvrzení průchodnosti vejcovodů, absolvovala jsem jeden cyklus IVF. Ve věku kolem 25 let velmi krátce (cca 3 měsíce) HA, asi přede dvěma lety kyretáž děložní dutiny pro zakrvácení mimo cyklus…
- Dobry den, bylo by mozne se objednat i kdyz je mi pouze 16 let? Popripade jak by probihalo prvni sezeni a co presne obnasi castka 800 za konzultaci. Dekuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: