Podrážděná a zjizvená předkožka po častém intimním poměru
Když máme s partnerkou hodně častý intimní poměr, podráždí se mi kůže na předkožce, že je lehce zarudlá a jednou za čas se mi stane že kůže popraská a mám malé prasklinky, jizvičky které dále popraskají když přetahuji předkožku. I uzdička je podrážděná. Stačí pak vynechat na týden erotické hrátky a vyléčí se to. Ale je mi to značně nepříjemné. Kůže je suchá a tvoří se mi strupy na těch prasklinkách. Chtěl bych si zajít na vyšetření a poradit jestli není předkožka moc zúžená nebo uzdička krátká (přetáhnout vždy šla v pořádku ale nejsem si jistý jestli je tak jak má být) nebo proč něco takového vzniká (přítelkyně je vlhká dostatečně a po sexu se oba umyjeme.
Mohu s takovými problémy a dotazy navštívit urologa?
Děkuji za váš čas.
Mohu s takovými problémy a dotazy navštívit urologa?
Děkuji za váš čas.
Nejčastěji v podobných případech bývá problém ve zúžené předkožce nebo zkrácené uzdičce. Obojí je snadno řešitelné drobnou operací ve svodné anestezii ("umrtví" se nervy inervující penis), výkon pak může být i ambulantní... Musí však následovat dostatečně dlouhý klidový režim. Definitivní diagnozu i indikaci k případné operaci provede urolog.
Dobrý den, objednejte se na vyšetření u urologa nebo dermatovenerologa, s pozdravem, Dr. Friedová
Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 21 let a již delší dobu trpím únavou a suchostí celého těla. Na endokronologii mi zjistili vysoké hladiny FSH a LH, testosteron byl normální. Na urologii mi zjistili lehkou hypotrofii varlat a to, že trpím azoospermií. Genetické testy mi vyšli v normě. V roce a půl jsem prodělal operaci…
- Dobrý den, je možné se k vám objednat i bez žádanky obvodního lékaře? Ráda bych konzultovala vypadávání vlasů a řas. děkuji
- Dobry den, chtela bych se zeptat, zda delate i odstaneni vystouplych znamenek laserem. Nikde jsem to na vasich strankam nenasla. Mam velke znamenko na obliceji a potrebovala bych ho ostranit bez jizvy. Dekuji
- Dobrý den pane Kantore, Miluji svoji ženu nade vše. A jsem si jistý, že ona miluje mne. Pravděpodobně trpí chorobnou žárlivostí. I když ví, že jsem věrný a oddaný člověk, nemůže zabránit pocitům, které jí samotné vadí. Vím, že to souvisí asi s jejím malým sebevědomím, i když není vůbec důvod. Je to…
- Dobrý den, paní doktorko Kyslíková, chci se zeptat, zda bych se mohla objednat kvůli otlaku od brýlí na nosní přepážce. Stále se zvětšuje, Zprvu to vypadalo jako puchýř, na omak je to pod kůží však ztvrdlé. Je to nepříjemné na pohled i na bolest. Šlo by s tím něco udělat? Děkuji Krista P.S. jsem Vaše…
- Dobrý den, Už delší dobu trápí moji dceru akné. Používali jsme ruzné mastičky ale nic nám nepomohlo... Akné máme na zádech a obličeji. Potřebujeme pomoci, je to možné? Předem děkuji za odpověd M.
- Dobrý den, mám problém s děsivými nočními můrami,také dost často po hovoru s mou matkou jsem psychicky na dně(brečím,jsem nepříjemná na ostatní atd.) také mi nedavno umřel můj otec a nedokážu se s tím vyrovnat myslíte že by jste mi pomohl? Děkuji předem.
- Vážený pane doktore,prosím o radu.Může dítě s později diagnostikovaným TS reagovat nespecificky na léčbu vysokými dávkami Prednisonu v kojeneckém věku, následně pak injekčně podávaným Roferonem Alfa?Došlo k rozvoji polyneuropatie již při aplikaci interferonu,kombinace spinální a cerebelární.Jedná se…
- Dobrý den, dcera má diagnozu poruchu osobnosti. Potřebovaly bychom poradit dobrého psychologa v Pardubicích. Nejlépe by vyhovoval specialista na odstranění fobií a strachu.Děkuji za Vaši odpovědˇ. J.